Η 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών και το άναμμα του βωμού με τη Φλόγα Αγάπης.
Οι Εθελοντές Αιμοδότες Αλεξανδρούπολης συμμετέχουν στην 20η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).
Στην Αλεξανδρούπολη η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2020 το απόγευμα, με εκκίνηση στις 19:00 από το Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, όπου θα μοιραστούν μπλούζες και δάδες.
Οι συμμετέχοντες πεζοί και ποδηλάτες θα ακολουθήσουν τη διαδρομή από το Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, την οδό Ι. Καβύρη (κάθοδος) προς την Λ. Δημοκρατίας όπου στα φανάρια στο ύψος του Δημαρχείου θα στρίψουν δεξιά με κατεύθυνση το Πάρκο Ακαδημίας και από κει στην παραλιακή οδό μέχρι την πλατεία Φάρου, όπου εμπρός στο άγαλμα της Δόμνας Βισβίζη θα ανάψει ο βωμός με την Φλόγα της Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών και θα γίνει ενημέρωση των πολιτών για την αυτάρκεια αίματος και παραγώγων του στο νοσοκομείο μας και στην χώρα μας.
Προβλεπόμενη ώρα λήξης τελετής 20:00.Στη δράση αυτή μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα μικροί και μεγάλοι κάθε ηλικίας, στηρίζοντας τον αγώνα για αυτάρκεια αίματος στην χώρα μας ,χωρίς εισαγωγές, χωρίς ντροπή στον Έλληνα και χωρίς κόστος στη χώρα!
Η Εθελοντική Αιμοδοσία βελτιώνει την υγεία μας, απαλύνει τον πόνο του άλλου και σώζει ζωές!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο