Γρηγόραινας: «Η πολιτική είναι για όλους μας και πάνω από όλα για την νέα γενιά γιατί το μέλλον είναι ΤΩΡΑ»

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο περιλαμβάνει και έναν από τους νεότερους υποψήφιους στην Ελλάδα, τον 26χρονο Στράτο Γρηγόραινα, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη 

Με τους Σταύρο Βαβία, Στράτο Γρηγόραινα, Δροσιά Μουλατζίδου, Στέλιο Παναγούτσο και Λευτέρη Χαμαλίδη στο ψηφοδέλτιό του θα δώσει το ΠΑΣΟΚ τη μάχη των εθνικών εκλογών στον Έβρο. Για ένα δυνατό και νικηφόρο ψηφοδέλτιο κάνει λόγο η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο πρώτο της σχόλιο, την ώρα που οι αναλυτές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την κατανομή των εδρών στο νομό μας.
Η ανανέωση προσώπων αγγίζει το 63%, δήλωσε ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων του κόμματος, Βαγγέλης Αργύρης, συμπληρώνοντας πως το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα.
Σχεδόν απόλυτη είναι η ανανέωση του ψηφοδελτίου του κόμματος στον Έβρο, αφού σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2019, μόνο ο κ. Χαμαλίδης θα είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει και έναν από τους νεότερους υποψήφιους στην Ελλάδα, τον 26χρονο Στράτο Γρηγόραινα, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη.
Στο πρώτο του σχόλιο, λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, σημείωσε τα εξής:
«Σήμερα έχω την χαρά και πάνω από όλα την μεγάλη ευθύνη και τιμή να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου στον #evro με το #pasok στις εθνικές εκλογές.
Η ευθύνη να εκπροσωπήσω την νέα γενιά που παλεύει και αγωνία είναι τεράστια και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πρότειναν και με επέλεξαν για να είμαι υποψήφιος.
Από την ακριτική Σαμοθράκη είμαι εδώ για να δώσω τον αγώνα μου για την Ανανέωση και την αυτόνομη πορεία του χώρου μας.
Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω πως η πολιτική μας αφορά όλους και οφείλουμε να φτιάξουμε έναν κόσμο στο ύψος των ονείρων μας μέσα από την συμμετοχικότητα και τον καθαρό αγώνα που θα δώσουμε όλοι #mazi.
Το #restart της παράταξης είναι στο χέρι μας.
Η πολιτική είναι για όλους μας και πάνω από όλα για την νέα γενιά γιατί το μέλλον είναι ΤΩΡΑ.
Μια γενιά η οποία ταλαιπωρείται από αλλεπάλληλες κρίσεις και από τεράστια ανασφάλεια.
Το χρέος μου είναι να εκφράσω τις αγωνίες της γενιάς μας και να αγωνιστώ για να έχουμε ένα μέλλον που μας αξίζει, ένα μέλλον σύμφωνα με τις αρχές κι τις αξίες μας.
Είμαι εδώ για να βάλω το λιθαράκι μου ώστε το #pasok να γίνει ξανά ένα κίνημα που θα εκφράσει όλη την κοινωνία.
Είμαστε όλοι εδώ για να εκφράσουμε τον νέο, τον άνεργο, τον αδύναμο, τον αγρότη, τον επαγγελματία, τον βιοτέχνη, τον φοιτητή, τον εργαζόμενο και κάθε πολίτη που νιώθει την φτωχοποίηση και την ανασφάλεια.
Ο αγώνας μας ξεκινάει σήμερα και δεν τελειώνει μέχρι να νιώσει ο κάθε πολίτης ότι θα είμαστε δίπλα του έμπρακτα και με απόλυτη εντιμότητα».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο