Γραμμές ΟΣΕ στον Σκλαβενίτη: Εργασίες έγιναν, τα προβλήματα παραμένουν (+φωτο)

Ποια επιδιόρθωση;;                     

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς επιδιόρθωσαν τα συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις γραμμές του ΟΣΕ στον Σκλαβενίτη, πάντως το βασικότερο πρόβλημα, που προκαλούσε τα περισσότερα ατυχήματα, παραμένει άλυτο.

Το κενό μεταξύ ράγας και τάπητα, σε πολλά σημεία, παραμένει βαθύ και ακάλυπτο, με αποτέλεσμα οι ρόδες των δικύκλων να συνεχίζουν να ‘βρίσκουν’ στο κενό αυτό και ο οδηγός να κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Επομένως, η επικινδυνότητα δεν έχει αρθεί επουδενί, τα ατυχήματα θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν και… ο θεός βοηθός.

Σ,.σ.: Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας και είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης, μετά το πέρας των “επιδιορθωτικών εργασιών”

1 Σχόλιο

  • ΝΙΚΟΣ
    Posted 27 Απριλίου 2021 21:44 0Likes

    Κανονικά θα έπρεπε ο ΟΣΕ και ο Δήμος να συνεργαστούν ώστε να φύγουν επιτέλους οι γραμμές μέσα από την πόλη. Η Αλεξανδρούπολη είναι η μοναδική πόλη, που περνούν οι γραμμές μέσα από κεντρικούς δρόμους της πόλης. Φανταστείτε την οδό Κωνσταντινουπόλεως, χωρίς τις γραμμές των τρένων. Θα μπορούσε να είναι, σαν την Παπαναστασίου και θα βοηθούσε στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης….Αλλά ζούμε σε μια πόλη δυστυχώς, που σοβαρό πρόβλημα της, ήταν η πεζοδρόμηση η όχι της Κύπρου.

Αφήστε ένα σχόλιο