«Για να σωθεί ένα παιδί»: Το όνειρο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε πραγματικότητα!

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου» είχε γράψει στο τελευταίο του μήνυμα.

Πραγματικότητα γίνεται η τελευταία επιθυμία του σπουδαίου Αλέξανδρου Νικολαΐδη «για να σωθεί ένα παιδί»,  αφού ολοκληρώθηκαν οι δημοπρασίας για τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) και του Πεκίνου (2008) αλλά και τις τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος.

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου» είχε γράψει ο σπουδαίος άνθρωπος κι αθλητής στο τελευταίο του μήνυμα. Σήμερα, η οικογένειά του μας ενημερώνει ότι «Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική.

Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική». «Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους 7 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη» επισημαίνει η οικογένειά του.

Τι αναφέρεται

Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.
Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.
-ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.
-ΦΛΟΓΑ- ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.
-Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
-Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.
-ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.
-Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.
Η ανάρτηση της οικογένειας του Αλέξανδρου Νικολαϊδη
news247.gr – rosa.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο