Γενική Συνέλευση Μελών του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Έβρου

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Astir Egnatia, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ν. Έβρου, με κύριο θέμα συζήτησης την παρουσίαση/έγκριση του Ισολογισμού και της Κατάστασης Αποτελεσμάτων χρήσης 2021.

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος Δ.Σ της Ο.Σ.Φ.Ε, κ. Μπιρλιράκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Logiscoop Pansyfa AEE, κ. Σιάσος Γεώργιος και ο Διευθύνων Σύμβουλος Logiscoop Pansyfa AEE, κ. Δούνας Κωνσταντίνος.

Ο Γεν. Διευθυντής ΣΥ.ΦΑ.Ε, κ. Τζωίδης Σταύρος, προέβει σε Απολογισμό Πεπραγμένων ενώ ο Πρόεδρος Δ.Σ, κ Τερζής Αναστάσιος, παρουσίασε τους βασικούς στόχους της επιχείρησης για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν η ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ., η ανάγκη αναδιοργάνωσης της δομικής λειτουργίας του ΣΥ.ΦΑ Έβρου σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό μοντέλο λειτουργίας, καθώς και θέματα που στοχεύουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται στα φαρμακεία – μέλη του ΣΥ.ΦΑ.Ε.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο