«Γαλάζια κόντρα» στον Έβρο με φόντο μια κοπή πίτας

Μία ανάρτηση στο facebook της ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ του προέδρου της Ακη Παρασκευόπουλου και του βουλευτή Σταύρου Κελέτση. Αφορμή, η εκδήλωση κοπής της πίτας της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος, στην οποία, όπως κατήγγειλε ο βουλευτής δεν προσκλήθηκε ποτέ…

Τι έγραψε ο κ. Κελέτσης: «Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεια προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του! Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!»

Τι απάντησε η ΔΕΕΠ: «Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτα περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι. Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα απο την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι  εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ). Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση»

Τι ανταπάντησε ο βουλευτής: «σοβαρα μιλάτε? Χωρις προσκληση απο που θα επρεπε να εχουμε πληροφόρηση; Μαλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ».

«Κερασάκι» το σχόλιο ενός πολίτη σε όλα αυτά: «Με αυτά που γίνονται η ΔΕΕΠ Έβρου θυμίζει survivor όχι κομματική οργάνωση»

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο