Φόρα κράνος: Αιώνες τώρα, χαλάει το μαλλί αλλά σώζει τη ζωή

Η αναγκαιότητα χρήσης κράνους από όλους τους δικυκλιστές βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας εκστρατείας του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας.

Με ένα ευρηματικό video τονίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» τη ζωτική σημασία του κράνους ανά τους αιώνες, αλλά και σήμερα για τους μοτοσικλετιστές.

Στη σημερινή εποχή τα κράνη έχουν πολυδιάστατα χαρακτηριστικά, αφού τα φορούν πυροσβέστες και αεροπόροι, εργάτες σε εργοτάξια, δύτες και φυσικά δικυκλιστές, στους οποίους απευθύνεται η καμπάνια. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού σύμφωνα με διεθνείς έρευνες διατρέχουν οι μοτοσικλετιστές 16 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο εμπλοκής σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σε σχέση με τους οδηγούς αυτοκινήτου.

Eπένδυση ζωής

Το Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» υπογραμμίζει ότι δεν πρέπει να κάνουμε τσιγκουνιές στην επιλογή ενός αξιόπιστου και ποιοτικού κράνους, καθώς πρόκειται στην κυριολεξία για μία επένδυση ζωής, ενώ θα πρέπει να εφαρμόζει απόλυτα στο κεφάλι για να παρέχει το μέγιστο βαθμό ασφάλειας. Δείτε το σχετικό video, που μιλά από μόνο του.

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του