Εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση της 13χρονης μαθήτριας από την Ορεστιάδα

Στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου της Καβάλας νοσηλεύεται η 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, που μετά από πτώση από κούνια σε παιδική χαρά της πόλης, υπέστη πολύ σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και στο νωτιαίο μυελό. Οι γιατροί δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ενώ το κλίμα στον Έβρο είναι ιδιαιτέρως βαρύ.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στον Πευκώνα της Ορεστιάδας. Το κορίτσι σχεδόν εκτοξεύτηκε από την κούνια που βλέπετε στη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τις πολύ ανησυχητικές συνέπειες της πτώσης, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και κατέληξε στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου λειτουργεί μία πολύ αξιόλογη νευροχειρουργική κλινική.

Σήμερα γίνονται νέες εξετάσεις, προκειμένου να αποφασιστεί από τους γιατρούς ο τρόπος αντιμετώπισης του περιστατικού.

«Δεν είμαστε αισιόδοξοι ότι τα μηνύματα θα είναι θετικά, μακάρι να διαψευστούν οι πρώτες εκτιμήσεις, όμως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη», ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

Για το συμβάν κατέθεσε στην Αστυνομία ο Διευθυντής του Γυμνασίου που φοιτά το κορίτσι, ενώ σε δηλώσεις του μετέφερε το «πολύ βαρύ κλίμα» που επικρατεί στο σχολείο αλλά και τις ευχές όλης της σχολικής κοινότητας για τη μικρή μαθήτρια.

Κ.Η.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο