Έξαλλος ο Νίκος Χαρδαλιάς για μουσική στην εστίαση

To στίγμα της αναμονής για τη μουσική το έδωσε την Παρασκευή ο κ. Χαρδαλιάς όταν ρωτήθηκε για πληροφορίες ότι πολλοί επιχειρηματίες της εστίασης ετοιμάζονται να ανοίξουν τη μουσική στα μαγαζιά τους, παρά τη σχετική απαγόρευση. Λογικές «αντάρτικου» είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, χαρακτήρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Όταν υπάρχει μουσική σημαίνει ότι θα τραγουδήσω και θα βγάλω μεγαλύτερα σταγονίδια από το στόμα και θα επηρεάσω και τα διπλανά τραπέζια. Επίσης, δεν θα ακούω καλά τον διπλανό μου και θα φωνάζω πιο δυνατά όταν μιλάω, κάτι που έχει το ίδιο αποτέλεσμα».

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας εξήγησε επίσης ότι η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ και με τη διαδικασία αυτή χαλαρώνει η αίσθηση για τήρηση των μέτρων.

«Φυσικά και το έχουμε όλοι ανάγκη να ακούσουμε μουσική και να χορέψουμε. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε λογικές αντάρτικου όμως, όταν έχουμε θρηνήσει 12.000 νεκρούς. Δεν είναι δυνατόν να γίνει ανεκτό αυτό», τόνισε.

Η μουσική θα επανέλθει με βάση την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και όταν μειωθούν οι νεκροί, οι διασωληνωμένοι και οι ασθενείς, τόνισε.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο