Εβρος: Τα εκλογικά κέντρα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Οι πολίτες θα ψηφίσουν αύριο για νέες τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, συνέδρους, αλλά και για το νέο όνομα του κόμματος

Την Κυριακή 8 Μαϊου στήνονται κάλπες σε όλη τη χώρα για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Στη Χαριλάου Τρικούπη ελπίζουν ότι θα «πιάσουν» τον αριθμό των 206.000 πολιτών που προσήλθαν πέρσι τον Δεκέμβριο στις κάλπες και εξέλεξαν ως πρόεδρο του κινήματος τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Αυτή τη φορά, όσοι συμμετέχουν στις εκλογές, θα ψηφίσουν τετραπλά: για τοπικές οργανώσεις, για νομαρχιακές οργανώσεις, για συνέδρους και για το νέο όνομα του κόμματος. Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το αντίτιμο του 1 ευρώ.
Την Κυριακή 8 Μαΐου στη διάρκεια εσωκομματικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη συνέδρων, στο ΚΙΝΑΛ θα ψηφιστεί και η νέα ονομασία του κόμματος, με κύριο συστατικό τον όρο «ΠΑΣΟΚ». Όσοι προσέλθουν θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και “ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη”, ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν και άλλες καθώς και το σήμα που θα κυριαρχεί θα είναι ο γνωστός ήλιος. Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.
Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάση αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στη πορεία προς τις εκλογές.

Οι κάλπες θα στηθούν:

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΦΕΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο