Έβρος: Συλλήψεις και προσαγωγές συνοριοφυλάκων για διακίνηση μεταναστών!

Μία σοβαρή υπόθεση  χειρίζονται τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ

Μία σοβαρή υπόθεση -όμως, όχι χωρίς προηγούμενο- χειρίζονται τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ με επίκεντρο τoν Έβρο.

Πιο συγκεκριμένα, ελέγχονται σε βάθος υποθέσεις διακίνησης παράτυπων μεταναστών και προσφύγων στις οποίες εμπλέκονται συνοριοφύλακες!

Όπως αναφέρει το reportal.gr, ήδη κλιμάκιο του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στον Έβρο και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης του Ισαακίου, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει συλλήψεις και προσαγωγές συνοριοφυλάκων που βαρύνονται με τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τις πρώτες πληροφορίες μετέδωσε το evros-news.gr, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “R” αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα στον βόρειο Έβρο, και ο έλεγχος είναι ενδελεχής. Εκτιμάται δε, ότι οι υποθέσεις ήταν στο μικροσκόπιο του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων εδώ και πολύ καιρό, ενώ παραμένει άγνωστο, το πότε θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Να θυμίσουμε πάντως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ανάλογο περιστατικό στον Έβρο καθώς και στο παρελθόν έχει υπάρξει εμπλοκή συνοριοφυλάκων σε ανάλογες υποθέσεις που είχε φυσικά ως αποτέλεσμα την αυστηρή τιμωρία τους.

reportal.gr

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του