Έβρος: Μικροί καλλιτέχνες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες       

Στο πλαίσιο προγράμματος διοργανώθηκε διαγωνισμός ζωγραφικής με οικολογικά μηνύματα 

Βράβευση και απονομή επαίνων και δώρων στα τρία καλύτερα έργα  

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Eco-Conscious Minds to Stop Pollution in the Valuable Wetlands of Black Sea Basin – BioLearn» (Ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης για να σταματήσει η ρύπανση στους πολύτιμους υγροτόπους της λεκάνης απορροής της Μαύρης Θάλασσας), στο οποίο συμμετέχει ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης, διοργανώθηκε ένας παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής.

Σκοπός του ήταν η ευαισθητοποίηση των πιο πολύτιμων συνανθρώπων μας, δηλαδή των παιδιών, μέσω της δημιουργίας και της έκφρασης. Στο διαγωνισμό συμμετείχε το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης, το 4ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης, το 2ο Δημοτικό Διδυμοτείχου, το 2ο Δημοτικό Φερών, το Δημοτικό Άνθειας και το Δημοτικό Απαλού με τα υπέροχα έργα των μαθητών τους.

Το κοινό βοήθησε μέσω της ψήφου του στην ανάδειξη των καλύτερων ζωγραφιών και το Σάββατο 3 Ιουλίου, στον καθαρισμό της παραλίας του Απαλού (στο πλαίσιο καμπάνιας του ίδιου προγράμματος) έγινε η βράβευση και η απονομή επαίνων και δώρων στα τρία καλύτερα έργα των μικρών μας φίλων!

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο