Έβρος: Δεν είναι αυτοκτονία, λέει φίλος της 28χρονης Βίκυς

Το μαχαίρι, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Ένα θρίλερ εξελίσσεται με τον θάνατο της 28χρονης διοργανώτριας του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων από το Τυχερό του Έβρου. Την 28χρονη εντόπισαν συγγενείς της που την αναζητούσαν, μέσα σε μια χαράδρα στην περιοχή του χωριού Λευκίμη, όπου φέρεται να έπεσε με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη έφερε τραύματα στο κεφάλι, ενώ είχε και ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της.
Την Κυριακή το μεσημέρι η κοπέλα φέρεται να είχε δώσει ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο στο Τυχερό Έβρου. «Έφυγε από το μεσημέρι από το σπίτι, υποτίθεται θα συναντιόμασταν μαζί και θα πηγαίναμε στο γήπεδο και από εκείνη τη στιγμή ήταν εξαφανισμένη. Έστειλε μήνυμα σε μια άλλη κοπέλα και της είπε θα έρθει», είπε στο Star φίλος της 28χρονης. Η ώρα περνούσε και η 28χρονη δεν εμφανιζόταν. Τότε οι φίλοι της άρχισαν να την αναζητούν.
Το άψυχο σώμα της κοπέλας εντόπισε ο θείος της που την αναζητούσε μαζί με άλλους συγγενείς, μέσα σε μια χαράδρα βάθους περίπου 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη.
Ερωτώμενος ο φίλος της αν η 28χρονη θα μπορούσε να έχει βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της τόνισε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. «Όχι όχι, με τίποτα, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνει, δεν το πιστεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το αν είχε τσακωθεί με κάποιον πρόσφατα ο φίλος της υπογράμμισε ότι: «Μέχρι το Σάββατο που ήμασταν μαζί ήταν μια χαρά, όλα κομπλέ. Ήταν ένας άνθρωπος που της άρεσε να περνάει καλά, συμμετείχε και στα καρναβάλια, ετοίμαζε τα καρναβάλια. Θα μας έλεγε, αλλά κι αν δεν μας έλεγε, θα φαινόταν από τη συμπεριφορά της αν είχε κάτι». Το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια. voria.gr

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο