Eurobank: Παρουσιάστηκε το πρωτοπόρο κατάστημα «Phygital» στην Αλεξανδρούπολη

Το νέο τραπεζικό μοντέλο συνδυάζει τον Ψηφιακό & φυσικό κόσμο στην υπηρεσία του πελάτη.  

Επίσημη παρουσίαση νέου καταστήματος παρουσία στελεχών της τράπεζας, φορέων και τοπικών αρχών. Πως περιγράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας τη νέα φιλοσοφία και αντίληψη που ακολουθεί

 Με διαρκή στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη για όλους και την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών στην υπηρεσία ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου τραπεζικής εξυπηρέτησης, η Eurobank μετασχηματίζεται υιοθετώντας το νέο Phygital μοντέλο, έναν ισορροπημένο συνδυασμό των μεγάλων δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία και της εμπειρίας του, υψηλής κατάρτισης, προσωπικού της Τράπεζας.

Την Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023, η Διοίκηση της Τράπεζας, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε στην Θράκη, εγκαινίασε το κατάστημα Phygital στην Αλεξανδρούπολη, στη Λεωφ. Δημοκρατίας & Αρκαδιουπόλεως. Τα πρώτα Phygital καταστήματα στην Αθήνα (οδός Βουκουρεστίου και οδός Κοραή) άνοιξαν τις πόρτες τους για το κοινό το Νοέμβριο του 2021. Τον  Οκτώβριο του 2022 εγκαινιάστηκε και το νέο Phygital κατάστημα της Τράπεζας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και, σταδιακά, το νέο μοντέλο των καταστημάτων επεκτείνεται γεωγραφικά και ήδη λειτουργούν οκτώ (8) future branches στη χώρα.

 

Η φιλοσοφία του νέου μοντέλου καταστημάτων

Αναφερόμενος στη φιλοσοφία του νέου μοντέλου καταστημάτων στο πλαίσιο του σχεδίου μετασχηματισμού της Τράπεζας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Group Transformation, Digital & Retail Banking, κ. Αντρέας Αθανασόπουλος, σημείωσε ότι το κατάστημα της νέας εποχής είναι ένα πολυδύναμος συνδυασμός φυσικών και ψηφιακών δυνατοτήτων, για επιχειρήσεις και ιδιώτες πελάτες, με εξυπηρέτηση, χωρίς γκισέ και τείχη μεταξύ των πελατών και του προσωπικού και με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων καναλιών εξυπηρέτησης. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι διαχρονικός ο στόχος για μια τράπεζα που θα είναι πάντα κοντά στον πελάτη, με εξατομικευμένες, προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα, αξιοποιώντας την πρωτοποριακή εμπειρία εξυπηρέτησης στα καταστήματα νέας εποχής αλλά και το ολοκληρωμένο δίκτυο ψηφιακών καναλιών.

Τα Future branches, η νέα γενιά καταστημάτων της Τράπεζας, αποτυπώνει το νέο, άμεσο, προσωποποιημένο τρόπο εξυπηρέτησης. Στα καταστήματα νέας εποχής καταργούνται τα παραδοσιακά γκισέ, διαδραστικά service bars διευκολύνουν τις απλές συναλλαγές, ενώ στον ειδικό χώρο υποδοχής οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από φιλικές στη χρήση οθόνες. Παράλληλα, όμως παρέχεται η δυνατότητα της προσωπικής επαφής με τα στελέχη του καταστήματος, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου εξασφαλίζεται η απαραίτητη ιδιωτικότητα και ησυχία στη συζήτηση.

Τα future branches δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Η εφαρμογή ψηφιακών μέσων καταργεί το έντυπο ενημερωτικό υλικό, ενώ η ηλεκτρονική υπογραφή και η ψηφιακή αποστολή εγγράφων ελαχιστοποιεί τις εκτυπώσεις τραπεζικών παραστατικών.

Οι υπηρεσίες

Η νέα αντίληψη για την Τραπεζική που έχει συστήσει και υλοποιεί με επιτυχία η Eurobank, κινείται σε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην επένδυση στην τεχνολογία και την αξιοποίηση της φυσικής παρουσίας, με στόχο την παροχή των βέλτιστων επιλογών εξυπηρέτησης. Επενδύοντας περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ, την τελευταία τριετία σε έργα τεχνολογίας και με οδηγό μια φιλοσοφία καινοτομίας και πρωτοπορίας που υπηρετεί πιστά εδώ και πλέον τρεις δεκαετίες, η Εurobank παραμένει δίπλα στον πελάτη 24/7 με υπηρεσίες διαθέσιμες πάντα και παντού μέσω και των ψηφιακών της καναλιών. Η εξυπηρέτηση γίνεται γρήγορη και αποτελεσματική με  εργαλεία όπως το m-Banking και το e-Banking, ενώ η ανθρώπινη επαφή βρίσκεται σταθερά στο επίκεντρο με το εξειδικευμένο προσωπικό της Eurobank δίπλα στον πελάτη με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών του. Σύγχρονες λύσεις, όπως το Eurobank mobile app, μέσω του οποίου οι πελάτες μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να πραγματοποιήσουν 1.800 συναλλαγές και αιτήσεων νεών προϊόντων, ανέπαφες πληρωμές μέσω Apple pay και Google Pay™, καθώς και η εφαρμογή Eurobank Smart POS, που μετατρέπει το κινητό της επιχείρησης σε POS, είναι διαθέσιμες. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην πρωτοποριακή υπηρεσία v Banking που εισήγαγε, πρώτη, η Eurobank στην ελληνική αγορά με μεγάλη απήχηση και με την οποία εξυπηρετούνται ήδη 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 8.000 πελάτες personal Banking, διευκολύνοντας αισθητά και την e-χρηματοδότηση για επιχειρηματικά και στεγαστικά προϊόντα. Οι ίδιες υπηρεσίες παρέχονται και σε πελάτες του εξωτερικού, Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως παρέχεται δυνατότητα εξυπηρέτησης πελατών με ειδικές ικανότητες από εξειδικευμένους συμβούλους εκπαιδευμένων στη νοηματική.

Επίσημη παρουσίαση νέου καταστήματος της Αλεξανδρούπολης

Το απόγευμα της Τρίτης παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών της τράπεζας πραγματοποιήθηκε επίσημη παρουσίαση του νέου καταστήματος, του πρώτου τύπου Phygital , εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας στον χαιρετισμό του επεσήμανε τα εξής:

«Το νέο μας κατάστημα ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και απηχεί την εικόνα που έχουμε και τον τρόπο λειτουργίας για τον τρόπο εξυπηρέτησης τη τράπεζας μας. Με αρμονικό συνδυασμό του φυσικού χώρου, των ανθρώπων της τράπεζας που γνωρίζετε και θα μπορείτε να συνομιλήσετε στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και της τεχνολογίας που έχουμε εξοπλίσει το χώρο.

Το κατάστημα είναι το πρώτο στην περιφέρεια, μετά από αυτά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αυτό δείχνει την άποψη που έχουμε για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Δεν είναι μόνο τα μεγάλα έργα που ξεκινούν ιδιαίτερα στο χώρο της ενέργειας αλλά είναι και οι μικρότερες επιχειρήσεις που αναπτύσσονται εξαιρετικά».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο