Εργαστήριο: Εισαγωγή στην Τέχνη της Φωτογραφίας

Το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης σχεδίασε ένα διαφορετικό εργαστήριο το οποίο θα σας εισάγει στον μαγικό κόσμο της φωτογραφικής τέχνης.

Tο εργαστήριο θα ξεκινήσει εξετάζοντας τι είναι η φωτογραφία και τι προσφέρει. Τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτογραφικών μηχανών, λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής, φακούς, τη διαδικασία λήψης/καταγραφής, τεχνικές λήψης, βάθος πεδίου, φωτομέτρηση και σύνθεση της φωτογραφικής εικόνας. Η δεύτερη θεματική ενότητα είναι η Ιστορία της Φωτογραφίας στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η θεματική ενότητα Εισαγωγή στην Καλλιτεχνική Φωτογραφία και τέλος η τέταρτη ενότητα και πιο διαδραστική αποτελείται από portofolio review και φωτογραφικές βόλτες.

Η Τέχνη της φωτογραφίας χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, φαντασία και τεχνική κατάρτιση, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι εισηγητές του Κέντρου Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης. Οι εισηγητές είναι φωτογράφοι, με πολυετή εμπειρία οι οποίοι προσφέρουν στους συμμετέχοντες του εργαστηρίου μια καινοτόμα και ελκυστική εμπειρία κατάρτισης.

Ο κύριος στόχος του εργαστηρίου που διοργανώνει το Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης είναι η σωστή κατάρτιση μέσα από τον συνδυασμό της θεωρίας με την πρακτική.

Το εργαστήριο φωτογραφίας θα διεξαχθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Φωτογραφίας Θράκης (Μιαούλη 9, Αλεξανδρούπολη).

Για δηλώσεις συμμετοχής, κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00 και Δευτέρα 20:00 – 22:00 από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 9 Μαρτίου 2020.

Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 18:30.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο