Επιτήδειοι προσφέρουν δήθεν το ελαιόλαδο Μάκρης σε εξευτελιστικές τιμές

Τι αναφέρει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα «Ελαιόλαδο Μάκρης ΠΟΠ – Το Χρυσάφι της Εβρίτικης Γης» αποκαθιστώντας την αλήθεια

Αυτές τις ημέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αλλά και του ευρύτερου νομού άτομα που πουλούν το απαράμιλλης ποιότητας και διατροφικής αξίας ελαιόλαδο Μάκρης στην τιμή των 65 ευρώ ανά τενεκέ χωρητικότητας (15 – 17 λίτρων)
Δεν διστάζουν μάλιστα να προσποιηθούν οι ίδιοι τους παραγωγούς, διακινώντας την ψευδή πληροφορία «ότι δήθεν διαθέτουν μεγάλες ποσότητες», γυρνώντας από σπίτι σε σπίτι θυματοποιώντας τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι προκειμένου να αμβλύνουν τις συνέπειες τις ακρίβειας που βάλει καθημερινά με βάναυσο τρόπο το μέσο ελληνικό νοικοκυριό, τελικά ενδίδουν και αγοράζουν. Όμως με την τιμή του ελαιολάδου στα ράφια των ελληνικών σούπερ μάρκετ να κυμαίνεται στα 10 ευρώ περίπου ανά λίτρο και παρόλο που η τιμή αγοράς του είναι δυσανάλογη με αυτή που προσφέρουν σε συνάρτηση οι επιτήδειοι, δεν είναι λίγοι αυτοί που εξαπατώνται αγοράζοντας στην πραγματικότητα άνθρακες για θησαυρό, αφού το ελαιόλαδο το οποίο αγοράζουν είναι νοθευμένο και συνεπώς αμφιβόλου ποιότητως και διατροφικής αξίας.
Με ανακοίνωση της σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα «Ελαιόλαδο Μάκρης ΠΟΠ – Το Χρυσάφι της Εβρίτικης Γης» αποκαθιστά την αλήθεια, τονίζοντας κάποια πολύ βασικά και καίριας σημασίας στοιχεία αναφορικά με το ελαιόλαδο και συγκεκριμένα με «Το Χρυσάφι της Εβρίτικης Γης»
«Προσοχή στο νοθευόμενο ελαιόλαδο που συνεχίζουν κάποιοι να πουλάνε ως ελαιόλαδο Μάκρης σε πολύ χαμηλές τιμές. Ελαιόλαδο Μάκρης περσινό δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε ποτέ και κανένας παραγωγός δεν θα πουλούσε τον 16κιλο τενεκέ για 70-75 ευρώ.
Προσοχή στα δοχεία στα οποία γράφουν απ’ έξω τουρκικά, Καλαμάτα και οτιδήποτε άλλο. Παράλληλα ζητήστε το όνομα αλλά και το επίθετο του παραγωγού, από τον οποίο προμηθεύεστε το ελαιόλαδο Μάκρης, γιατί όλοι λένε μονάχα τα μικρά τους…Θέμης, Γιώργος, Αλέξης κλπ.
Η Αστυνομία έχει συλλάβει πολλούς αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται και άλλοι.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΔΙΑ…»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του