Επίθεση από συνομηλίκους τους δέχθηκαν μαθητές γυμνάσιου σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης

Το ένα παιδί χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο – Το μήνυμα που στέλνει ένας γονέας μέσω της ΓΝΩΜΗΣ σε άλλους γονείς

Άγρια επίθεση δέχθηκαν τρεις μαθητές γυμνασίου σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από συνομηλίκους τους. Μάλιστα, το ένα από τα παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με όσα είπε στη ΓΝΩΜΗ ένας από τους γονείς των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση, ο ξυλοδαρμός τους καταγράφηκε από κάμερες κινητών τηλεφώνων άλλων παιδιών που ήταν παρόντα, σαν να ήταν κάποιου είδους «σόου».
Οι γονείς απευθύνθηκαν στην αστυνομία, προκειμένου να γίνει αρχικά μία σύσταση στους γονείς των δύο ανηλίκων. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που επιτέθηκαν σε συμμαθητές τους.
Όπως είναι φυσιολογικό, τόσο οι γονείς των θυμάτων, όσο και τα ίδια τα παιδιά, βρίσκονται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Το μήνυμα που θέλει να στείλει ο γονέας που απευθύνθηκε στην εφημερίδα μας είναι «να συνειδητοποιήσουμε πως αυτά τα περιστατικά δε συμβαίνουν μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα και πως είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι μια συζήτηση με τα παιδιά για το πώς αντιδρούν σε αυτά τα γεγονότα. Ο Αϊνστάιν είπε “Ο κόσμος είναι ένα επικίνδυνο μέρος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που κοιτάζουν και δεν κάνουν κάτι”».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του