Επιτέλους! Φώτα στον δρόμο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Έργο εγκατάστασης κι επισκευής των φωτιστικών σωμάτων υπέγραψε ο διοικητής Βαγγέλης Ρούφος

Ο δρόμος παρέμεινε σκοτεινός κι επικίνδυνος, εδώ και πολλούς μήνες

Της Κικής Ηπειρώτου

 

Μαύρα σκοτάδια επικρατούν εδώ και πολλούς μήνες στον δρόμο που οδηγεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Τα παράπονα εργαζομένων, ασθενών, αλλά και των κατοίκων της γύρω περιοχής, πολλά και εύλογα. Τελικώς, όπως φαίνεται, το θέμα ξεκόλλησε και σύντομα θα δούμε όλοι… το φως το αληθινό.

Ο οδοφωτισμός της συγκεκριμένης οδού, ή μάλλον η έλλειψή του, είχε απασχολήσει ακριβώς πριν ένα χρόνο και το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης. Όπως είχε αναφέρει ο τότε Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κουκουράβας, στον συγκεκριμένο δρόμο, όπως και σε άλλους, όπως είναι η οδός Ποιμενίδη, κάποιοι επιτήδειοι έχουν προβεί στην κλοπή καλωδίων, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ηλεκτροδότηση της εκάστοτε περιοχής. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, ο δρόμος του ΠΓΝΑ, όπως προέκυψε μέσα από αλληλογραφία του Δήμου με τη διοίκηση, είναι ιδιοκτησίας του νοσοκομείου και την ευθύνη για τη συντήρησή του έχει η Περιφέρεια.

Τελικώς, μετά από αρκετές περιπέτειες και μεγάλη γραφειοκρατία, ο δρόμος του νοσοκομείου θα αποκτήσει σύντομα και πάλι φωτισμό. Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφου, με ημερομηνία 10-2-2020, στην οποία υπογραμμίζεται η επικινδυνότητα που προκύπτει λόγω έλλειψης φωτισμού, μετά την προσφορά ιδιωτικής εταιρείας, η οποία διαθέτει γερανοφόρο όχημα που είναι απαραίτητο για την τοποθέτηση κι επισκευή φωτιστικών σωμάτων, αλλά και τη βεβαίωση της τεχνικής υπηρεσίας του ΠΓΝΑ ότι τοποθετήθηκαν 39 φωτιστικά στον κάθετο δρόμο, αναθέτει στην εταιρεία «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΚΕ» την εγκατάσταση κι επισκευή των φωτιστικών σωμάτων σε ιστούς, στον δρόμο του νοσοκομείου, έναντι του ποσού των 1.934 ευρώ.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο