Επιστροφή στη δράση για τον πρωτοπόρο Εθνικό στην Α2 ανδρών

Τέσσερις στροφές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, ο Εθνικός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη τον Μακεδονικό, ξεκινώντας έτσι και την αντίστροφη μέτρηση για τα πολυπόθητα μπαράζ. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Final-4, της ομάδας Κ-21 του Εθνικού, η οποία και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, οι παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου μπαίνουν ξανά την αγωνιστική δράση.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται την Παρασκευή, με μια απογευματινή προπόνηση, ενώ στα θετικά για τον Εβρίτη τεχνικό, είναι και η επιστροφή του Αχιλλέα Κωνσταντινίδη στην αποστολή της ομάδας, μετά από απουσία ενός μήνα, λόγω της πνευμονίας που τον είχε ταλαιπωρήσει. Ο Εθνικός θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου για τη Θεσσαλονίκη, με την αναμέτρηση στον Μακεδονικό να ξεκινάει στις 14:00.

-Για τον Εθνικό απομένουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις, μετά το παιχνίδι στον Μακεδονικό. Είναι ο αγώνας με το Πανόραμα, που λόγω της Κ-21 δεν πραγματοποιήθηκε και θα διεξαχθεί (κατά πάσα πιθανότητα) το ερχόμενο Σάββατο (08/04) και την Κυριακή (09/04) θα γίνει ο αγώνας με τον Ερμογένη. Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας πριν τα μπαράζ, θα είναι το Σαββατοκύριακο (21-22/04) μετά το Πάσχα, στη Φλώρινα με τον Ήφαιστο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του