Επίσκεψη Υφυπουργού Αμυνας κ. Χαρδαλιά στη Σαμοθράκη

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, επισκέψεις σε έδρες Σχηματισμών, Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων, σε νησιά του Κεντρικού και Βόρειου Αιγαίου.

Ο κ. Χαρδαλιάς, βρέθηκε στη Σαμοθράκη, όπου επισκέφθηκε την έδρα της Τακτικής Διοίκησης του 41ου Συντάγματος Πεζικού. Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τους Διοικητές της Τακτικής Διοίκησης και του Ναυτικού Σταθμού Σαμοθράκης για την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους, ενώ στη συνέχεια, παρακολούθησε επίδειξη από το Τμήμα Χρονικής Ετοιμότητας του Συγκροτήματος και επισκέφθηκε τον εξομοιωτή βολής τυφεκίου G3.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος του νησιού κ. Νίκος Γαλατούμος δήλωσε: «Η Σαμοθράκη για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο επισκέψεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας! Είχαμε την τιμή να μας επισκεφθεί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Νίκος Χαρδαλιάς στην τακτική διοίκηση του 41 Συντάγματος Πεζικού!!Συζητήθηκαν όλα τα θέματα πού αφορούν το σύνταγμα και τις μονάδες του!! Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε για την πλήρη θωράκιση και ασφάλεια όλων των χερσαίων, εναέριων ,και θαλάσσιων συνόρων του ακριτικού μας νησιού! Διαπιστώθηκε το υψηλό ηθικό όλων των αξιωματικών, υπαξιωματικών, στελεχων,και οπλιτών όλων των μονάδων μετά την επιθεώρηση τους!!»

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο