Επίσκεψη του CEO του ΤΑΙΠΕΔ στην Αλεξανδρούπολη

Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο λιμάνι

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε χθες Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης. Ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Πολίτη ήταν οι εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης (Ο.Λ.Α. Α.Ε.). Στο λιμάνι της πόλης συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Α. Α.Ε. μετά την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσει στη ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας του λιμένα και τα επόμενα βήματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη αυτής της κρίσιμης υποδομής, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομικών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάιο, το ΤΑΙΠΕΔ έχει αναλάβει τον ρόλο της Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων για όλα τα λιμάνια που έχει στο χαρτοφυλάκιό του.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Ο.Λ.Α. Α.Ε., ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος, Ηλία Δαστερίδη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Ιωάννη Μπόγδη, τον Αντιδήμαρχο Δόμησης, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Βασίλη Δέλκο και τον Προϊστάμενο Τεχνικής Υπηρεσίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε., Παναγιώτη Μπίκο.

Η επίσκεψη του κ. Πολίτη στην Αλεξανδρούπολη ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Αρ. Μ.Η.Τ.: 232167

LOGO MHT RGB

              Μέλος του

media
Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr