Επίσκεψη αντιπροσωπείας τούρκων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη Σαμοθράκη

Στα πλαίσια της οργανωμένης τουριστικής προβολής του νησιού στη γείτονα χώρα μετά από πρόσκληση του Δήμου. Φιλοξενήθηκε αντιπροσωπεία 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων, και δημοσιογράφοι

 Στα πλαίσια της οργανωμένης τουριστικής προβολής της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ στη γείτονα Τουρκία και μετά από πρόσκληση του Δήμου μας, προς την κ.Δήμητρα Μπάμπαλη, Ακόλουθο Τουρισμού στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, επισκέφθηκαν το νησί μας στις 14-16 Ιουνίου 2023, τόσο η ίδια όσο και αντιπροσωπεία 8 ατόμων, μεταξύ των οποίων ο κ. Egemen Aydin, πρόεδρος τουριστικών πρακτόρων, και δημοσιογράφοι.

Στην τριήμερη τους επίσκεψη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα αξιοθέατα και να απολαύσουν τις φυσικές και γαστρονομικές ομορφιές του νησιού ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την επίσκεψη τους! Στο τέλος της τριήμερης επίσκεψης τους, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας, κατά την οποία μας ενημέρωσαν για τη προώθηση και διαφήμιση που πρόκειται να ακολουθήσουν προκείμενου να γίνει άμεσα η προβολή του νησιού στην γειτονική χώρα, ενώ ανταλλάχθηκαν συμβολικά Δώρα.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του