Επίσημο: Και τη νέα περίοδο στη Γ΄Εθνική η Αλεξανδρούπολη

Πανηγυρική ανακοίνωση από την ομάδα που πλέον θα γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται

 Η Αλεξανδρούπολη και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Αυτό αποφάσισε πριν από λίγο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, αν και έπρεπε να φτάσει….. η 11η Οκτωβρίου για αν ληφθεί απόφαση … Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως. Μετά από αναβολές επί αναβολών και με ψήφους 13 ναι, 1 λευκό (Λεουτσάκος) και 1 όχι (Χατζησαρόγλου), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να ανέβει ο Ηρακλής Λάρισας στη Superleague 2, έναντι του Αγροτικού Αστέρα, να μην ανέβει και να μην υποβιβαστεί κανείς από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μια αποίφαση που δεδομένα θα φέρει αντιδράσεις από Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό.  Από την άλλη φυσικά το “κέρδος” για τον όμιλο είναι πως δεν πέφτει καμία ομάδα και έτσι σώζονται οι Νέστος Χρυσούπολης, Αλεξανδρούπολη FC, Ορφέας Ξάνθης, Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου και Πλαγιά, όπως φυσικά και οι ομάδες για τις οποίες είχε γίνει καταγγελία λόγω μητρώου(ανάμεσα τους και ο Άρης Αβάτου)

Η ανακοίνωσή της Αλεξανδρούπολης FC

Μια… Οδύσσεια αρκετών μηνών τελειώνει σήμερα, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης μετά από απόφαση της ΕΠΟ, η Αλεξανδρούπολη FC θα αγωνίζεται οριστικά στην Γ’ Εθνική κατηγορία για τη σεζόν 2022-23.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

  • Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
    • Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο νέος όμιλος

Στον νέο 1ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής θα μετέχουν η Αλεξανδρούπολη από την ΕΠΣ Έβρου, ο Πανθρακικός από την ΕΠΣ Θράκης, οι Αρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης από την ΕΠΣ Ξάνθης ενώ πλέον θα εχει επιπλέον δύο ομάδες πέραν του ΑΟΚ η ΕΠΣ Καβάλας και θα μετέχουν κανονικά και η Δόξα Δράμας και ο Πανδραμαϊκός από την Δράμα. Ερωτηματικό παραμένει ως που θα φτάσει γεωγραφικά ο όμιλος μετά από αυτήν την εξέλιξη, αλλά το πιθανότερο είναι η Θεσσαλονίκη να έχει αρκετές αν όχι όλες τις ομάδες της στον όμιλο αυτόν.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του