Επίσημο: Δεν κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες

Συνεχίζεται η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες.

Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης αναφέρει:

“Μετά από πρόσκληση που απηύθυνα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο και όλους τους βουλευτές του Νομού μας, εχθές Δευτέρα 29.11.2021 πραγματοποιήσαμε στην Αθήνα με τον Σεβασμιώτατο, τους βουλευτές Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Νατάσα Γκαρά και τον συνεργάτη του Anastasios Dimoschakis- Αναστάσιος Δημοσχάκης, Σταύρο Τασιούδη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας / Christos Staikouras με κύριο και μοναδικό αντικείμενο τη διατήρηση λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις #Φέρες.

Για μια ακόμη φορά επεσημανθηκε η αναγκαιότητα διατήρησης του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες πρωτίστως

για το έμπρακτο ενδιαφέρον και φροντίδα της πολιτειας για την ακριτική περιοχή μας καθως και για την εξυπηρέτηση και συναλλακτικη διευκόλυνση των συνδημοτών μας που θα ήταν αναγκασμένοι να διανύουν πολλά χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη, για τη διασφάλιση της ομαλής οικονομικής δραστηριότητας αλλά και για λόγους υψηλού συμβολισμού -εθνικούς και τεχνοκρατικούς!

Ευχαριστώ πρωτιστως θερμά τον Υπουργό για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και την άμεση ανταπόκρισή του, καθώς σήμερα το μεσημέρι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησα με τη Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας κα Χριστίνα Θεοφιλίδη, μου ανακοινώθηκε ότι το υποκατάστημα των Φερών θα συνεχίσει κανονικα τη λειτουργία του.

Ευχαριστώ επίσης τον Σεβασμιώτατο και τους βουλευτές του νομού μας για την πολύτιμη συνεργασία μας και υποστήριξή τους”.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο