Επέστρεψε με αποφασιστικότητα στις νίκες ο πρωτοπόρος Εθνικός

Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα με αποκάλυψη τους νεαρούς Κοντοστάθη, Γκοτσίδη επιβλήθηκε της Ε.Α. Λάρισας    

Με τον καλύτερο και πιο εντυπωσιακό τρόπο, ο Εθνικός έδειξε πως η ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΣΑ Έβρου, ήταν μια κακή παρένθεση η οποία και έκλεισε, με τη χθεσινή νίκη κόντρα στη Λάρισα με 3-0, να το επιβεβαιώνει.

Ο Γιώργος Ανδραβίζος, εκτός από έναν σημαντικό αντίπαλο, είχε να διαχειριστεί και τις δύο βασικές απουσίες του Καβαρατζή (που υπέστη θλάση) και του Κωνσταντινίδη (που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πνευμονία). Οι νεαροί Κοντοστάθης και Γκοτσίδης αντίστοιχα, κλήθηκαν να καλύψουν αυτά τα κενά και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.
Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Εθνικό να πανηγυρίζει μία νίκη, η οποία είχε τριπλό όφελος. Η νίκη αυτή, δεν είχε μόνο βαθμολογική σημασία αλλά και ψυχολογική, αφού ήρθε μετά την πρώτη ήττα του Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν μία νίκη που ήρθε για την ομάδα μετά από μία δύσκολη – λόγω απουσιών – εβδομάδα και τέλος ήταν μία νίκη στην οποία οι νεαροί Γκοτσίδης και Κοντοστάθης, ανταπεξήλθαν απόλυτα στις υποχρεώσεις τους, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
-Τη νίκη αυτή οι παίκτες του Εθνικού, την αφιέρωσαν στον Αχιλλέα Κωνσταντινίδη, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία στο Νοσοκομείο.
-Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

ΤΑ ΣΕΤ:

1ο: 8-6, 14-8, 19-12, 25-18
2ο: 7-4, 14-7, 17-10, 25-14
3ο: 4-5, 14-11, 19-15, 25-19

Η σύνθεση του Εθνικού: Δημητριάδης,  Κοντοστάθης, Καψαλιάρης, Στοϊλούδης, Μπουφίδης, Ανδρεάδης, λίμπερο Γκοτσίδης, (Μπατίλης, Κεσκίνης, Παπάζογλου, Σουσουρίδης)

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο