Επαφές Δερμεντζόπουλου για δημιουργία πρότυπων και πειραματικών σχολείων στον Έβρο

“Η δημιουργία Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στον Έβρο είναι μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης των σχολικών μονάδων μας”
Σε συνάντηση που είχα το προηγούμενο διάστημα με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος έθεσε ως ζήτημα τη δημιουργία Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στον Έβρο.
Με αφορμή την πρόσφατη πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Παιδείας για το χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων ως Πρότυπων ή Πειραματικών Σχολείων, συναντήθηκε και με τις Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ.κ. Δήμητρα Βουρδόγλου και Ελένη Πλακωτή, προκειμένου να συζητήσουν όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προς επίτευξη αυτού του εγχειρήματος.
“Η δημιουργία Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στον Έβρο είναι μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισης των σχολικών μονάδων μας, με υψηλά παιδαγωγικά κι εκπαιδευτικά κριτήρια. Μια ευκαιρία που στοχεύει στο μέλλον κι αφορά τα παιδιά του Έβρου. Να ενισχυθεί για κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια του Έβρου η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης” δήλωσε ο βουλευτής.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο