Έναρξη εργασιών για την ανάπλαση πεζοδρομίων και νησίδας στο εμπορικό κέντρο Ορεστιάδας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση πεζοδρομίων και νησίδας στο εμπορικό κέντρο Ορεστιάδας στα πλαίσια υλοποίησης του έργου Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου ( Open Mall), προϋπολογισμού 812.000 €.

Οι εργασίες ξεκίνησαν αρχικά την Πέμπτη 17/2 επί της οδού Σκρά στο ύψος μεταξύ Αγίων Θεοδώρων και Αδριανουπόλεως, όπως μας μετέδωσε από το προσωπικό του προφίλ ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αρχοντής Αρχοντίδης, ο οποίος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τόνισε: “Παρακαλούμε τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής που πραγματοποιούνται οι εργασίες για την προσοχή, υπομονή και κατανόηση τους” αναφέρει ανακοίνωση του αντιδημάρχου Αρχοντή Αρχοντίδη.

Μετά από χρονοβόρες και δαιδαλώδεις διαδικασίες που έπρεπε να προηγηθούν κ να ξεπεράσουμε, ο Δήμος Ορεστιάδας είναι από τους πρώτους δήμους της χώρας που προχωρά στην υλοποίηση του κατασκευαστικού τμήματος των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου.

Εργασίες από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποιούνται και σε άλλα σημεία της πόλης, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο