«Έφυγε» η Όλγα Γκιούρδα….

«Έφυγε» η Όλγα Γκιούρδα…. Η Αλεξανδρούπολη αποχαιρετά έναν ξεχωριστό, έναν σπουδαίο άνθρωπο. Μια γυναίκα που άφησε το δικό της δυναμικό, έντονο, στίγμα στην κοινωνική ζωή του τόπου.

Αγωνίστρια μέχρι τέλους, παρούσα σε όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα της Αλεξανδρούπολης, της πόλης που τόσο αγάπησε.

Ταγμένη στην αριστερά, δεν έλειψε από καμία μάχη, πολιτική, κοινωνική, περιβαλλοντική, σε όλη τη μακρά πορεία της γεμάτης ζωής της… Πίστευε και αγωνιζόταν για έναν καλύτερο κόσμο που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο

Εργάστηκε ως λογίστρια και ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό. Επι σειρά εκλογικών αναμετρήσεων υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκλεγμένη σε συνοικιακά συμβούλια της δεκαετίας του 80. Διετέλεσε υποψήφια με τον ΣΥΝ σε εκλογικές αναμετρήσεις για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Κατέθετε συχνά τις απόψεις της, επί παντός επιστητού, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας.Έδινε το «παρών» σε εκδηλώσεις, συνεδριάσεις δημοτικών συμβουλίων, διαδηλώσεις, με τις τοποθετήσεις της να είναι πάντα εύστοχες. Όλοι την άκουγαν με ενδιαφέρον την κυρία Όλγα, ακόμη κι όσοι διαφωνούσαν μαζί της και όλοι τη θαύμαζαν για το πόσο δυναμική και ακούραστη ήταν.

 

Η αγαπημένη μας Όλγα Γκιούρδα απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών. Θα την αποχαιρετήσουμε το πρωί του Σαββάτου 21/1 στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη στις 11:30πμ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο