Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καργούδης

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 86 ετών, ο Κώστας Καργούδης. Ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει για δεκαετίες το όνομά του με τον ιστορικό ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

Ένας αγαπητός Αλεξανδρουπολίτης, με μεγάλη προσφορά στην πολιτική –  από τα πλέον δραστήρια μέλη του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80 – και κοινωνική ζωή του τόπου, με δημιουργική αυτοδιοικητική παρουσία στο πλευρό του Τάσου Σουλακάκη. Για δεκαετίες στο πλευρό του αείμνηστου προέδρου Μιχάλη Παρασκευόπουλου, δίπλα σε όλα τα τμήματα και τους αθλητές του ΜΓΣ Εθνικού, μέλος διοικήσεων επί σειρά ετών.

«Δεν υπάρχουν σχόλια και πολλά λόγια για τον ΚΩΣΤΑ!! Ο ΕΘΝΙΚΟΣ του “χρωστάει” μέρος της φήμης του!!! Στο τμήμα του ποδοσφαίρου, του Βόλλευ, ο αγαπημένος και ανιδιοτελής ΚΩΣΤΑΣ δίπλα…
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν…
Απο όλες τις θέσεις της διοίκησης…
Και βέβαια να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως ο αείμνηστος συμπολίτης μας πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στην τοπική αυτοδιοίκηση υπό την καθοδήγηση του πρώην δημάρχου ΤΑΣΟΥ ΣΟΥΛΑΚΑΚΗ του οποίου την δημοτική παράταξη υπήρξε μέλος την δεκαετία του ’80.
Κώστα Καργούδη όλοι εμείς οι φίλοι της μεγάλης οικογένειας του “ΕΘΝΙΚΟΥ” σε ευχαριστούμε θερμά, για την μεγάλη σου προσφορά ΚΑΛΟ ΣΟΥ “ΤΑΞΙΔΙ” ΦΙΛΕ ΜΑΣ!» γράφει στο μήνυμά του ο κ. Γιάννης Μαλκίδης

Η κηδεία του θα γίνει αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 17:00 μ.μ από την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ της πόλης μας.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο