Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαϊωάννου

Σε ηλικία 73 ετών, αύριο η κηδεία του

Ένας άνθρωπος ευγενής και πολυπράγμων, με πολλές ευαισθησίες, εφυγε από τη ζωή, κάνοντας την πόλη μας φτωχότερη. Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαϊωάννου, ο οποίος μετά από μάχη με τον καρκίνο απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Δείτε τι έγραψε ο συμπολίτης μας Γιάννης Μαλκίδης για αυτή την απώλεια:

“⚫ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ “ΤΑΞΙΔΙ”…

⚫ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΑ 73 ΤΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ…

⚫ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ !

Γόνος της γνωστής παλιάς οικογένειας της πόλης με τον πατέρα του ΓΙΑΝΝΗ σπουδαίο και αξέχαστο εμποροραφτη, ο αείμνηστος ΓΙΩΡΓΟΣ ήταν ένας εύστροφος, με διαχρονικό χιούμορ ωραίος άνθρωπος που παράλληλα με την προσφορά στα μουσικά δρώμενα της πόλης από νεαρή ηλικία μέσω εφηβικών συγκροτημάτων αλλά και της συμμετοχής του στην φιλαρμονική του Δήμου μας , δημιούργησε, ένα “μύθο” για τους φίλους του.

Η μεγάλη του αγάπη για την πόλη μας τον κατέταξε σε όλους αυτούς τους εκατοντάδες “ανώνυμους” δημότες αυτού του τόπου που μοχθούν με περισσή ανιδιοτέλεια για να βλέπουν μια ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ να προοδεύει και να μεγαλουργεί!

📌 Στις 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 έστελνε μέσω του χρονολογίου του στο Facebook, το δικό του μήνυμα με αφορμή την διάγνωση του καρκίνου :

“Φανατικός καπνιστής για 42 χρόνια. Το έκοψα τα τελευταία 11 χρόνια. Πίστεψα ότι καθάρισα .

Κούνια που με κούναγε. Καρκίνος στον δεξί πνεύμονα. Καραμπινάτος. Και ζόρικη περίπτωση . 

Με αισιοδοξία ξεκινάμε θεραπευτική αγωγή . Και ότι άλλο χρειαστεί. 

Όσο για εσάς φίλοι μου καπνιστές, συνεχίστε άφοβα.  Ποιος ξέρει ? Ίσως εσείς την γλιτώσετε ….”

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο