Έφη Μπιλιμπίνη: «Ο πολιτισμός μας είναι τα σύνορά μας, όχι ο φράχτης»

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευτέρπη Μπιλιμπίνη μίλησε την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη

H υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Ευτέρπη Μπιλιμπίνη μίλησε την Κυριακή σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΓΝΑΤΙΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Παρουσιάζοντας τον εαυτό της, τα παιδικά χρόνια της, την οικογένειά της, τον αείμνηστο πατέρα της Ξάνθιππο και τον εκλιπόντα επίσης πεθερό της βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Βραδέλη, έδωσε μια έντονα συναισθηματική χροιά στην ομιλία της.

Αναφέρθηκε με συγκίνηση στον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στις μεγάλες μορφές του ΠΑΣΟΚ καθώς μίλησε για την προσφορά τους στον τομέα της πολιτικής ευθύνης τους. Μελίνα, Γεννηματάς, Τρίτσης , αλλά και οι  Αυγερινός και  Κακλαμάνης που ζουν ανάμεσά μας και μας εμπνέουν. Αναφέρθηκε διεξοδικά και περιεκτικά σε όλες τις πτυχές του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ.

Μίλησε για το θρακιώτικο πολιτισμό, για τα μνημεία μας, για το κάστρο του Διδυμοτείχου, την Νίκη της Σαμοθράκης, την Αρχαία Ζώνη. Ούτε το Χρόνη Αϊδονίδη ξέχασε. Ήθελε, τόνισε,  η πολιτιστική μας κληρονομιά να καταστεί σημείο αναφοράς του Έβρου όχι ο  φράχτης. «Είναι ο πολιτισμός που μας κρατά εδώ και ουσιαστικά  αυτός ορίζει το σύνορο, κανένας φράχτης».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του