Εμπορικός Σύλλογος Αλεξ/πολης: Ικανοποίηση για την κατάργηση του αποτυχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων

“Αυτό που τώρα έχει ιδιαίτερη σημασία είναι συνδυαστικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, να δοθούν επιπλέον μέτρα στήριξης”

Την ικανοποίηση του εκφράζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης Βασίλης Κασαπίδης για την κατάργηση του “αποτυχημένου θεσμού” των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
“Με αφορμή την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων όπου σύμφωνα με το άρθρο 6 καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, ο Εμπορικός Σύλλογος της Αλεξανδρούπολης εκφράζει την ικανοποίησή του, καθώς αποτελεί ένα πάγιο αίτημα του συνόλου του εμπορικού κόσμου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, όπως και η πλειονότητα των εμπόρων όλης της χώρας, από την αρχή θεσμοθέτησής τους είχε τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης του αποτυχημένου αυτού θεσμού, που δεν πρόσφερε αξία στην αγορά, αντίθετα δημιουργούσε στρεβλώσεις που έπλητταν τόσο την αγοραστική κίνηση, όσο και τους καταναλωτές.
Η περίπτωση της κατάργησης των ενδιάμεσων εκπτώσεων αποτελεί ένα καλό παράδειγμα, που αποδεικνύει το πόσο σημαντικός είναι ο συνεχής διάλογος της Πολιτείας με τους θεσμοθετημένους εκπροσώπους της αγοράς, ώστε να αποφεύγονται αστοχίες και να επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις και την οικονομία.
Δεδομένης της κρίσιμης περιόδου που διανύουμε για την επιβίωση χιλιάδων επιχειρήσεων, αυτό που τώρα έχει ιδιαίτερη σημασία είναι συνδυαστικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, να δοθούν επιπλέον μέτρα στήριξης, ώστε να επανέλθει ένας βαθμός ισορροπίας στην αγορά, προς όφελος τόσο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όσο και του καταναλωτή και φυσικά της οικονομίας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο πρόεδρος
Κασαπίδης Βασίλης”

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο