Δυσαρέσκεια Εθνικού για την αντιμετώπιση του βόλεϊ από την αντιδημαρχία αθλητισμού

«Πρώτοι στην Ελλάδα , τελευταίοι στην πόλη τους οι αθλητές μας, τους έδωσαν λιγότερες ώρες προπόνησης παρά τις μεγάλες διακρίσεις τους» σημειώνει ανακοίνωση – Τι απαντά ο Αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Θ. Βουρδόλης

 Του Γιώργου Πανταζίδη           

Την έντονη ενόχλησή της για τις ώρες προπόνησης που διατέθηκαν στις ομάδες βόλεϊ των αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου στα προποηνητήρια της περιοχής, εξέφρασε η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού. Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης δημοσιοποιεί την δυσφορία του για το γεγονός ότι τα ταλέντα του που έφεραν πληθώρα μεγάλων διακρίσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως σημειώνεται, δεν τυγχάνουν σεβασμό από την αντιδημαρχία αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σημειώνεται δε, ότι οι ώρες προπόνησης που διαθέτει στο κλειστό γυμναστήριο του ΚΕΓΕ για την παιδική – εφηβική ομάδα βόλεϊ του, τη νέα αθλητική χρονιά, είναι λιγότερες από πέρυσι, κάνοντας λόγο για «απαξίωση προς αθλητές οι οποίοι μέσα στη χρονιά πανηγύρισαν πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις».

Η ανακοίνωση

Αναλυτικά ο Εθνικός αναφέρει:

«ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ»

Αυτήν την «τιμητική» διάκριση επιφύλαξε η αντιδημαρχία αθλητισμού στα παιδιά του βόλλευ του Εθνικού , που έφεραν 1η  θέση στα περιφερειακά πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, 1η θέση στο πανελλήνιο σχολικό , 2η θέση στο πανελλήνιο Κ17 και 5η θέση στον κόσμο. Μετά από αυτές τις διακρίσεις , η «διατίμηση» του αντιδημάρχου τους επιβράβευσε με δύο προπονήσεις, έναντι τριών την περσινή σεζόν, στις 22:30 με 00:00 μ.μ.!!!!!. Στην αξιολογική του κλίμακα ,το ταλέντο των παιδιών , ο μόχθος των προπονητών και η υπομονετική συμπαράσταση των γονιών πήραν την τελευταία θέση .

Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από την αδιαφορία , την απαξίωση και την υποτίμηση που έδειξαν οι αρμόδιοι (όλοι) , στην προσπάθεια του τμήματος βόλλευ του Εθνικού να αναδείξει την επόμενη νέα  γενιά στην ιστορία του. Είμαστε δε πολύ προσβεβλημένοι με την κατανομή των ωρών προπονήσεων στα κλειστά γυμναστήρια και διαπιστώσαμε ότι άλλα σωματεία με λιγότερες έως μηδαμινές διακρίσεις πήραν πολύ περισσότερες ώρες. Τυχαίο??

 Το σχόλιο απάντηση Βουρδόλη 

Σε δημόσια ανάρτηση σχόλιο για τα όσα δημοσιοποιήθηκαν από πλευράς Εθνικού, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ως απάντηση, σημειώνει τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με καλούν και μου λένε όσα μου λένε με αφορμή δελτίο τύπου σωματείου που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες. Ειλικρινά είναι απίστευτα τα λόγια τους. Μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μου από τη θέση που μου έκανε την ΤΙΜΉ να μου ορίσει ο Δήμαρχος μας Γιάννης Ζαμπουκης. Αυτό που κάνω δεν είναι άλλο από την ανιδιοτελή μου προσπάθεια για το καλό του αθλητισμού και όχι μόνο στο τόπο μου. Και ο καλύτερος κριτής τα ίδια τα αθλητικά σωματεία. Αν κρίνουν ότι δεν είμαι αντάξιος της θέσης ευθύνης που φέρω σήμερα είμαι στην διάθεσή τους. Όσο για τα έγγραφα και τις σχετικές αποδείξεις…. Στην διάθεση σας».

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο