Δυνατά ακούστηκε από το Διδυμότειχο το μήνυμα υπέρ της εθελοντικής αιμοδοσίας

20η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στο Διδυμότειχο στο χώρο έμπροσθεν του Ηρώου Διδυμοτείχου η 20η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργάνωσε ο ΣΕΑ Διδυμότειχου «Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου υπό την Αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με μεγάλη όρεξη και χαρά και αφού μοιράστηκαν μπλούζες και δάδες, πεζοί και μοτοσικλετιστές, ακολούθησαν μια διαδρομή γύρω και μέσα στην πολη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της αιμοδοσίας καταλήγοντας  πάλι, στο χώρο του Ηρώου, όπου άναψε ο βωμός με την Φλόγα της Αγάπης των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Στη 20η και επετειακή λαμπαδηδρομία επιβραβεύτηκαν για την συνεχή τους παρουσία οι αθλητικοί σύλλογοι που δίνουν πάντα το παρών. Οι οποίοι είναι οι εξής: Α.Σ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ, Αθλητική Ένωση Διδυμοτείχου, Taekwondo ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΤAEKWONDO, Α. Σ. «Δύναμη» Διδυμοτείχου και την ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (ΛΕΜΟΔΙ). Και τέλος βραβεύτηκε και η Διοικητής Α/Α΄ Πουρναρά Αναστασία για την ουσιαστική της προσφορά στην αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Πατήρ Σουργουτζίδη Κώστα, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο, τον Δήμαρχο Χατζηγιάννογλου Ρωμύλο και την Α/Α’ Πουρναρά Αναστασία. Επίσης ευχαριστούμε από καρδίας την Ελληνική Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό τοπικό τμήμα Διδυμοτείχου, τον Δήμο Διδυμοτείχου και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλλαν στην λαμπαδηδρομία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  «ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΑΝΤΟΥ»

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του