Δράσεις εξωστρέφειας από την εταιρεία “Άρωμα Έβρου”

Συναντήσεις “γνωριμίας” με την Υφυπουργό Τουρισμού και άλλους φορείς στην Αθήνα

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας που ακολουθεί ως πολιτική η εταιρεία Άρωμα Έβρου έχει προγραμματιστεί σειρά επισκέψεων στην πόλη της Αθήνας. Αφορμή εξ’ αυτών αποτελεί η συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κυρίας Ζαχαράκη Σοφίας με τον πρόεδρο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, καθώς και παρουσία του βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν.Έβρου κυρίου Δερμετζόπουλου Χρήστου, την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Υπουργείο Τουρισμού.

Θέματα συζήτησης με την υπουργό:

  • Γνωριμία με την εταιρεία και μέρος των δράσεων της τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και σε εκπαιδευτικά προγράμματα (η κυρία Ζαχαράκη διετέλεσε υφυπουργός Παιδείας κατά το παρελθόν καθιστώντας την αρμόδια ώστε να λάβει γνώση των θεμάτων).
  • Παρουσίαση του προγράμματος ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΎ με πρώτη πανελλαδική εφαρμογή στην περιοχή του Βορείου Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην έδρα των εγκαταστάσεων μας (Βάλτος, Ορεστιάδας), από την εταιρεία  Άρωμα Έβρου.
  • Μελλοντικές συνεργασίες σε επίπεδο ανάδειξης και τουριστικής προβολής για την περιοχή μας και την άμεση συνεργασία του αντίστοιχου Υπουργείου, ενώ θέμα συζήτησης θα αποτελέσει και η απορρόφηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε συνεργασία με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Παρουσίαση του Διακρατικού προγράμματος Integrural Erasmus+ όπου η εταιρεία μας θα συμμετέχει από τη θέση του εκπαιδευτή για την εφαρμογή καλών πρακτικών σε νέες επιχειρήσεις του κλάδου. Οι χώρες εφαρμογής του είναι: Ελλάδα – Γαλλία – Πορτογαλία – Ιταλία

Σε συνέχεια των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν:

1. Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο παιδείας & ψηφιακής μετάβασης Δήμου Αθηναίων  κύριο Βαφειάδη Νικόλαο, την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο του, με θέμα συζήτησης να αποτελεί η γνωριμία των δράσεων της εταιρείας μας, μελλοντικές συνεργασίες με τον Δήμο Αθηναίων, καθώς και πληροφόρηση για δράσεις που εφαρμόζονται στην γενέτειρα του (ο κύριος Βαφειάδης έχει καταγωγή από το ακριτικό χωριό Ρίζια Ορεστιάδας)

2. Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο ψηφιακής πολιτικής & Νέας Γενιάς  Δήμου Ζωγράφου κύριο Κολομπάτσο Δημήτριο την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο του, με θέμα συζήτησης να αποτελεί η γνωριμία των δράσεων της εταιρείας μας, μελλοντικές συνεργασίες με τον Δήμο Ζωγράφου.

3. Με τη Διεύθυνση του Κολεγίου Αθηνών την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στις εγκαταστάσεις αυτού, στα πλαίσια συνεργασίας που προϋπάρχει, τόσο με την εταιρεία Άρωμα Έβρου, όσο και με το Δημοτικό Σχολείο Ριζίων, αποτελώντας και τους μέντορες στο project ΘΕΡΜΟΚΉΠΕΙΟ (κατάκτηση της 1ης θέσης στο διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2021).

4 Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευγενιδείου Ιδρύματος (ακαθόριστη μέρα και ώρα προς το παρόν), με θέμα συζήτησης να αποτελεί η γνωριμία των δράσεων της εταιρείας μας όπως και μελλοντικές συνεργασίες. Αφορμή ήταν η πρόσφατη μεγάλη δωρεά στην περιοχή του Βορείου Έβρου και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Ορεστιάδας, δείγμα γραφής του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνει το ίδρυμα για δράσεις ανάπτυξης που γίνονται στην περιοχή μας.

5. Με την εταιρεία Time Heritage (επίσκεψη κατά την διάρκεια παραμονής των μελών του Δ.Σ. στα γραφεία αυτής) στα πλαίσια συνεργασίας του διακρατικού προγράμματος  Integrural Erasmus + .

6. Με την Ένωση Μαζί για το Παιδί (επίσκεψη κατά την διάρκεια παραμονής των μελών του Δ.Σ. στα γραφεία αυτής) στα πλαίσια καλής συνεργασίας που αναπτύχθηκαν μέσα από το σχολικό πρόγραμμα ΘΕΡΜΟΚΉΠΙΟ στην σχολική μονάδα Ριζίων και διατηρούμε μέχρι σήμερα.

Aκολουθήστε την εταιρεία στη σελίδα της στο facebook  εδώ

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του