Δώρα στο Ειδικό Σχολείο Ορεστιάδας από τη Frontex

Το προσωπικό βρέθηκε κοντά στους μαθητές

Κοντά στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Ορεστιάδας βρέθηκε το προσωπικό της Frontex, παραδίδοντας δώρα και περνώντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά.
«Τα Χριστούγεννα δεν είναι για να παίρνεις, αλλά για να δίνεις. Και οι αξιωματικοί μας το ξέρουν καλύτερα. Στην Ορεστιάδα, προσωπικό και αξιωματικοί της Frontex, χέρι-χέρι με τις τοπικές αρχές, διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδιά με ειδικές ανάγκες
Ρώτησαν το τοπικό σχολείο πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν, και έλαβαν μια λίστα για τον Άγιο Βασίλη, η οποία περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, ποντίκια υπολογιστή, εκτυπωτή, οδοντόβουρτσες και μικρότερα αντικείμενα που θα διευκολύνουν τη ζωή των παιδιών. Μάζεψαν τα κονδύλια και παρέδωσαν τα δώρα στο σχολείο προς έκπληξη των μαθητών.


Μιλήσαμε με τον Mihovil, έναν από τους συναδέλφους μας πίσω από τη δράση:
«Πήραμε τα δώρα από το αστυνομικό τμήμα και κατευθυνθήκαμε προς το σχολείο, όπου μας υποδέχθηκαν χειροκρότημα μαθητών και δασκάλων. Αφού μοιράσαμε τα δώρα μας, περάσαμε χρόνο με τα παιδιά σε καλλιτεχνικά έργα, χορευτικό σόου και σχολική περιήγηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους στην Ορεστιάδα και την Αλεξανδροπούλη και τους αγαπητούς συναδέλφους της ΕΛΑΣ που το έκαναν αυτό δυνατό. Επιτρέψτε μου να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με την ελπίδα ότι όλοι μπορούν να τις περάσουν με ευημερία και ειρήνη».

 

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο