Δολοφονία Τοπαλούδη: Ομόφωνα ένοχοι και οι δύο δράστες

Σε κλάματα ξέσπασε ο πατέρας της
Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν πριν από λίγο από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας και οι δύο άντρες για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της γυναικοκτονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ανακοινώνοντας την ετυμηγορία η πρόεδρος του δικαστηρίου κήρυξε ενόχους τους κατηγορουμένους  για ανθρωποκτονία από πρόθεση  σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για  ομαδικό βιασμό ενώ αμέσως ακούστηκε μπράβο εντός της αίθουσας. Αυτή την ώρα οι δικηγόροι υπεράσπισης αγορεύουν για την αναγνώριση των ελαφρυντικών. Την ώρα που ακούστηκε η απόφαση για την καταδίκη των δύο αντρών που βίασαν και στέρησαν τη ζωή της κόρης του, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ξέσπασε σε κλάμματα ενώ η μητέρα της Κούλα Αρμουτίδου δε βρέθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας.
Η διαδικασία συνεχίζεται με τους συνηγόρους υπεράσπισης να ζητούν από το δικαστήριο να αναγνωρίσει στους κατηγορουμένους ελαφρυντικά, προσδοκώντας να “σπάσουν” την ποινή της ισόβιας και της 15ετους κάθειρξης που έχει επιβληθεί πρωτοδίκως στους εντολεις τους.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο