Δημοτική συγκοινωνία στην Άβαντος ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής

Συγκέντρωσαν 380 υπογραφές και κατέθεσαν το αίτημά τους στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης
Μία γραμμή αστικής συγκοινωνίας που θα περιλαμβάνει και τη γειτονιά του Αγίου Νεκταρίου και της τέρμα Άβαντος ζητούν από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης κάτοικοι της περιοχής. Μάλιστα, συγκέντρωσαν 380 υπογραφές και κατέθεσαν το σχετικό αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.
Στη σχετική ανακοίνωση που απέστειλε το Αθλητικό και Πολιτιστικό Σωματείο “Αλληλεγγύη-Ανάπτυξη” Ελλήνων Πολιτών Μουσουλμάνων στο Θρήσκευμα με μητρική γλώσσα τα Τουρκικά, αναφέρονται τα εξής:
Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι συμπολίτες μας που διαμένουν στις περιοχές του Αγίου Νεκταρίου και της Τέρμα Άβαντος συγκέντρωσαν 380 υπογραφές με τις οποίες δηλώνουν το αίτημα τους για δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνιακής γραμμής που θα ενώνει το κέντρο της πόλης με αυτές τις περιοχές.
Το αίτημα παρέλαβε υπηρεσία του Δήμου ώστε να το παραδώσει στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν σε αυτό.

Χαιρετίζουμε την Δημοκρατική αυτή κίνηση των πολιτών και πιστεύουμε πως θα αντιμετωπιστεί θετικά από όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζουμε το συντομότερο να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις που θα οδηγήσουν στο να ικανοποιηθεί το δίκαιο αυτό αίτημα που θα ωφελήσει τους πολίτες αλλά και την κυκλοφοριακή κατάσταση του κέντρου της πόλης μας”.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο