Δημοσχάκης: Οι Έλληνες το 2023 θα ψηφίσουν τη γνώση, εμπειρία και συνέπεια του Πρωθυπουργού μας”

Σημεία από την ομιλία του βουλευτή Έβρου για τον προϋπολογισμό

Στην ομιλία του για τον Προϋπολογισμό του 2023, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, τόνισε ότι ο Ν. Έβρου μετεξελίσσεται σε επίκεντρο ενεργειακών, μεταφορικών, οικονομικών & αμυντικών εξελίξεων αναμένοντας κομβικά έργα με την αξιοποίηση της γεωστρατηγικής του θέσης, όπως ο τοπικός Λιμένας, που θα συντελέσει στην ανάπτυξη της περιοχής!
“Οι Έλληνες το 2019 ανέδειξαν ως νέο κυβερνήτη της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα έδινε τέλος στο αδιέξοδο & στο τέλμα! Ενώ το 2023 σε μια Ελλάδα με κρίσεις & προκλήσεις θα ψηφίσουν την γνώση, την εμπειρία & την συνέπεια του πρωθυπουργού μας” σημείωσε και ανέφερε τα ακόλουθα :
Οι Ε Δ & τα Σ Α, αποτελούν τον ακοίμητο φρουρό της πατρίδας, όπως απεδείχθη και τον Μάρτιο του 2020 κατά την απόκρουση της ιδιότυπης πολιορκίας που δέχτηκε η Χώρα στον Έβρο από την γειτονική Τουρκία.
Προβλέπεται οικονομική στήριξη των άξιων αυτών στελεχών, ωστόσο έθεσε προς εξέταση και πάγια αιτήματα των εν ενεργεία & εν εφεδρεία στελεχών των Ε Δ & ΣΑ
Μέριμνα υπάρχει και για τον πρωτογενή τομέα παρέχοντας τα κατάλληλα εφόδια σε αγρότες, κτηνοτρόφους & αλιείς έναντι της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης, ενώ είναι ζωτικής σημασίας να δρομολογηθούν χρήσιμα έργα υποδομής, όπως το Φράγμα Δερείου, που θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά & αρδευτικά τον Έβρο!
Με ολύμπια αντοχή αναμένεται και η υλοποίηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης του Νομού, η οποία αναμένεται να αλλάξει το τοπίο ιδίως του Κεντρικού & Βορείου τμήματος!
Μεγάλες όμως είναι και οι προσδοκίες για την αξιοποίηση & αναβάθμιση του τοπικού Λιμένα καθώς και ο εκσυγχρονισμός των διασυνοριακών Σημείων Εισόδου -Εξόδου του Νομού!
Κλείνοντας ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτός που οδήγησε το 2019 την χώρα στο ξέφωτο της ανάπτυξης, και τώρα είναι ο ίδιος που θα θωρακίσει την Χώρα έτι περισσότερο υπό την σκιά των σύγχρονων απειλών & κρίσεων!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Σύνοψη της Ομιλίας εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=HuIlre43wyQ

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο