Δημοσχάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά σανίδα “πολιτικής σωτηρίας”

Τοποθέτηση του βουλευτή Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη στη συζήτηση για την πρόταση μομφής

Στην τοποθέτησή του (29/1) επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, την χαρακτήρισε ως πρόταση….ανευθυνότητας & εσωτερικής σκοπιμότητας, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οδηγεί τη χώρα στην ανάπτυξη & στην οικονομική ανάταση.

Ειδικότερα υπογράμμισε τα εξής :

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αντί να συζητά για τον κορυφαίο αναπτυξιακό νόμο της Χώρας, επιλέγει να αλλάξει ατζέντα!!

Προβαίνοντας σε σπασμωδική ενέργεια ανευθυνότητας &…δημοσκοπικού άγχους, επιδιώκει να αντιμετωπίσει τα πολιτικά της αδιέξοδα!!

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση, πετυχαίνει σπουδαίες νίκες όπως η επένδυση μίας από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο (JPMorgan) στην Χώρα και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας!!

Κατάφερε να διαχειριστεί την πρωτοφανή υγειονομική κρίση, σώζοντας ανθρώπινες ζωές και ενισχύοντας το ΕΣΥ, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ”κλείνει το μάτι” στους αντιεμβολιαστές!!

Για την αντιμετώπιση της οικονομικής & ενεργειακής κρίσης, απλώνει ένα δίχτυ προστασίας & ανακούφισης στους πολίτες & στις επιχειρήσεις!

Αντιμετώπισε την μεταναστευτική κρίση, εφαρμόζοντας συγκροτημένα στον Έβρο το Ενιαίο Δόγμα Ασφάλειας & Άμυνας αποκρούοντας την υβριδική επίθεση της γειτονικής Τουρκίας τον Μάρτιο 2020!!

Τόνισε ότι η Χώρα δεν συνιστά πλέον ”ξέφραγο αμπέλι”, αλλά θωρακίζεται αμυντικά με μέτρα φυσικής, τεχνικής, ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής προστασίας των συνόρων!!!

Ενώ παράλληλα, μέσα από εύστοχες πολιτικές ο ακριτικός Έβρος μετεξελίσσεται σε γεωστρατηγικό, μεταφορικό, συγκοινωνιακό & ενεργειακό κόμβο…αποκτώντας ισχυρό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή!!

Μπορείτε να ακούσετε την Σύνοψη της Ομιλίας (1′ 58”) εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=o1C1K3xu-Xo

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο