Δήμος Αλεξανδρούπολης: Σύμπραξη δημοτικής αρχής με συμβούλους της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”

“Με μία ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία, χωρίς κανένα προαπαιτούμενο”, αναφέρει η δημοτική αρχή που πλέον διαθέτει 14 συμβούλους

Με ένα δελτίο τύπου με τίτλο “Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε!” η δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τη σύμπραξη της παράταξης “Δήμος για όλους-Πρώτα Εσύ” με 3 συμβούλους της παράταξης ΑΝΑΣΑ, στους οποίους δεν περιλαμβάνεται ο επικεφαλής της Γιάννης Καρυπίδης.

Αναλυτικά:

Με μία  ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προχωρήσαμε στη σύμπραξη των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ» και «Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ», σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Νομοθεσία. 

Χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχές και τις προγραμματικές μας θέσεις, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, τον εύστοχο σχεδιασμό για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και διεκδικητικότητα θα πορευτούμε ενωμένοι, ισχυροποιώντας την αυτοδιοικητική μας φωνή προς τα κέντρα των  αποφάσεων.

Καλούμε και άλλες παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας για να διευρύνουμε  από κοινού ακόμη περισσότερο τους Ορίζοντες της νέας εποχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεσμευόμαστε απέναντι στους συνδημότες μας, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αρμονική και αποδοτική συνεργασία, ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να διαδραματίσει επιτυχώς τον καθοριστικό του ρόλο σε Εθνικό επίπεδο, όπως επιτάσσουν τα κελεύσματα των καιρών.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Γιάννης Ζαμπούκης

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 1.  Αραμπατζής Κυριάκος  
 2. Βουρδόλης Θεόδωρος
 3. Δαστερίδης Ηλίας
 4. Δέλκος Βασίλειος
 5. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη
 6. Κιζιρίδης Γεώργιος 
 7. Κολγιώνης Δημήτριος 
 8. Κολιός Δημήτριος
 9. Κυριακίδης Πέτρος
 10. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
 11. Μουλατζίδου Δροσιά
 12.  Πασσιάς Γεώργιος
 13.  Ραπτόπουλος Νικόλαος
 14. Σεραφειμίδης Αναστάσιος

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο