Δήμαρχος Σουφλίου: “Αυτά πετύχαμε το 2022”

Ανασκόπηση Πεπραγμένων 2022
Έχοντας θέσει ήδη τους νέους στόχους για το 2023, ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Παναγιώτης Καλακίκος προβαίνει σε μία σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων του προηγούμενου έτους, κρίνοντας ότι είναι σημαντικό οι πολίτες του Δήμου Σουφλίου να γνωρίζουν το έργο που επιτελεί η Δημοτική Αρχή, ώστε να μπορούν να σχηματίζουν την ακριβή εικόνα της πορείας του.
Η ανασκόπηση αυτή επικεντρώνεται κατά βάση σε πέντε τομείς: Τον τομέα των τεχνικών έργων, του Πολιτισμού, του Τουρισμού, των Επισκέψεων-Συναντήσεων, της Καθημερινότητας, αλλά και σε κάποιες σημαντικές επιτεύξεις, όπως η έναρξη της λειτουργίας των τριών νέων τμημάτων ΙΕΚ πρωτογενούς τομέα.
Ειδικότερα, ως βασικά σημεία αυτής της ανασκόπησης σημειώνονται τα ακόλουθα:
-Το 2022 εγκρίθηκαν για τον Δήμο Σουφλίου έργα προϋπολογισμού 31.353.195,26 ευρώ, ενώ προχώρησε η διαδικασία για αρκετά ακόμη έργα, προϋπολογισμού 11.090.490,43 ευρώ, μεταξύ των οποίων, η ολοκλήρωση του έργου οδοποιίας ΜΙΚΡΟ ΔΕΡΕΙΟ-ΡΟΥΣΣΑ-ΓΟΝΙΚΟ, συνολικού μήκους 21 χιλιομέτρων, και η δημιουργία του πρώτου πανελλαδικά μελισσοκομικού πάρκου.
-Ακόμη, στον Τομέα του Πολιτισμού, καθιερώθηκε ο κύκλος δράσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ», το θεματικό Χριστουγεννιάτικο Πάρκο «ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ» δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από σαράντα άλλες εκδηλώσεις.
-Στον Τομέα του Τουρισμού κεφαλαιοποιήθηκε η διάκριση ως Best Tourism Village με σημαντικές εξελίξεις προοπτικής στη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Σουφλίου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και με αρκετές άλλες δράσεις.
-Επίσης, το 2022 ο Δήμος Σουφλίου κατέστη κόμβος επισκέψεων εξεχόντων προσώπων, όπως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη.
-Και δεν μπορούν παρά να μην σημειωθούν και οι προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.
Τέλος, η αναδρομή ολοκληρώνεται με τις ευχαριστίες του Δημάρχου, ο οποίος δεσμεύεται το έτος 2023 να είναι εξίσου δημιουργικό, με σκοπό την επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης προόδου για τον Δήμο Σουφλίου.
Αναλυτικότερα τα όσα ανακοίνωσε ο Δήμαρχος:
https://www.youtube.com/watch?v=xITLfE5OVQY

https://www.facebook.com/DimosSoufliou/videos/603298921862364

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπσόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του