Δήμαρχος Διδυμοτείχου και επίσημα ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου, αποφάνθηκε για την εγκυρότητα της επανεκλογής του

 Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης (Εκλογοδικείο), λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα της εκλογικής αναμέτρησης της 8ης Οκτωβρίου 2023, αποφάνθηκε για την εγκυρότητα της επανεκλογής του κου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, ως Δημάρχου Διδυμοτείχου, απορρίπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των αιτιάσεων της παράταξης του κ.Τοκαμάνη.

Σε δήλωσή του ο κ. Χατζηγιάννογλου αναφέρει τα εξής:

«Μία περίοδος πολύμηνης παραφιλολογίας και αναμονής, έφτασε επιτέλους στο τέλος της.

Δυστυχώς, αυτή η επιφανειακή προσέγγιση εκ μέρους της παράταξης του κου Τοκαμάνη, άφησε μέχρι και σήμερα ανυπόστατες «διαρροές» περί ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτου παρατάξεως, που αγνοώντας πρακτικές του παρελθόντος, προσπαθούν πάντοτε για το καλύτερο αυτού του Δήμου, και παράλληλα να ζητήσουμε ένα συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε εκ μέρους μας.

Η Δικαστική αυτή Νίκη, αν και διαφαινόμενη, επισφραγίζει το εκλογικό αποτέλεσμα των ίδιων των πολιτών, αλλά παράλληλα και τον κόπο και τις ενέργειες που καταβάλει ανελλιπώς η παράταξη μας από το 2019, προσπαθώντας πάντοτε για ένα καλύτερο Δήμο Διδυμοτείχου και ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους δικηγόρους Δρακούδη Μαρία, Πιστίκη Σμαράγδα και Βασματζίδη Χρήστο για την αρτιότητα της εργασίας τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την θετική έκβαση.

Όλοι μαζί πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα» σημειώνει ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου επιχειρώντας να δώσει και ένα μήνυμα ενότητας προς τους δημότες του Δήμου.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

Δικαιούχος ονόματος τομέα (domain name)
Ε. ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ
ΑΦΜ: 082164919
ΔΟΥ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ιδιοκτήτης: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Νόμιμος εκπρόσωπος: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής: Λασκαράκης Εμμανουήλ
Διευθυντής σύνταξης: Γιώργος Πανταζίδης
Διαχειριστής: Λασκαράκης Εμμανουήλ

Η ΓΝΩΜΗ - Καθημερινή Εφημερίδα της Θράκης

Τέρμα Αγίου Δημητρίου, Αλεξανδρούπολη

Τηλ 25510 24222, 29888

Fax : 25510 80606

email :  gnomi@gnomionline.gr

              Μέλος του