Διεύρυνση επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών Σαμοθράκης ζητά ο κ. Δημοσχάκης

Με τα πλησιέστερα λιμάνια της ΠΑΜΘ & Β/ΑΙΓΑΙΟΥ. Κατάθεση κοινοβουλευτικής αναφοράς από τον βουλευτή Εβρου  της ΝΔ

Κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε (10/9) ο Βουλευτής Έβρου, Αν.Δημοσχάκης προς το Υπουργείο Ναυτιλίας την επιστολή του Δήμου Σαμοθράκης σχετικά με τον νέο προγραμματισμό των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών.

Συγκεκριμένα αναδεικνύεται το πάγιο αίτημα για δωδεκάμηνη επιδότηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, καθώς επίσης η επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Καβάλα και η διερεύνηση δυνατότητας επιδότησης της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Λήμνο.

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :

ΠΡΟΣ:  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΘΕΜΑ : Διεύρυνση των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών Σαμοθράκης με τα πλησιέστερα Λιμάνια της ΠΑΜΘ και του Β/Αιγαίου

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής λόγω αρμοδιότητας, για ενημέρωση & επί πλέον ενέργειες, διαβιβάζοντας την επιστολή του Δήμου Σαμοθράκης σχετικά με τον νέο προγραμματισμό των επιδοτούμενων ακτοπλοϊκών γραμμών.

Μέσω της επιστολής υπογραμμίζεται το πάγιο αίτημα για δωδεκάμηνη επιδότηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη καθώς επίσης η επιδότηση της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Καβάλα και η διερεύνηση δυνατότητας επιδότησης της γραμμής Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη-Λήμνο.

 

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο