Ένα βρέφος 4 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 7 το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από τους γονείς του.
Η μητέρα του ισχυρίζεται ότι το είχε ταΐσει τελευταία φορά στις 11 το βράδυ και σήμερα το πρωΐ το βρήκε νεκρό με αφρούς στο στόμα. Η οικογένεια ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.
Όπως μεταδίδει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαρία Μανάκα, οι γιατροί της παιδιατρικής του Νοσοκομείου προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη τους βρέφους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε εγκαίρως και ξεκίνησε την έρευνα. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για νεκροψία νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι το βρέφος παρουσίασε εικόνα οξέος πνευμονικού οιδήματος, δεν βρέθηκαν στοιχεία εισρόφησης τροφής, ενώ αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
Στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου είχε μαζευτεί πλήθος συγγενών της οικογένειας για συμπαράστασή στους γονείς.
ertnews.gr