Διαβεβαιώσεις ΕΛΤΑ ότι δεν υφίσταται σχεδιασμός τερματισμού λειτουργίας κανενός ταχυδρομείου στον Έβρο

Τη διαβεβαίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ ότι δεν υφίσταται σχεδιασμός τερματισμού λειτουργίας κανενός ταχυδρομείου στην περιοχή μας, έλαβε ο βουλευτής Εβρου της ΝΔ Χρήστος Δερμεντζόπουλος. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας, το ταχυδρομικό γραφείο Δικαίων θα λειτουργεί πλέον μόνο για 2 ώρες κάθε Παρασκευή, ενώ υπάρχει ανησυχία και για άλλα ταχυδρομικά γραφεία του βορείου Έβρου.

Η ανάρτηση Δερμεντζόπουλου:

Ύστερα από ενημέρωση που είχα από κατοίκους των περιοχών, από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεταξάδων Χρήστο Κισσούδη, καθώς και από τον Αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Τριγώνου Πέτρο Αργυριάδη για το ενδεχόμενο αναστολής της λειτουργίας των ταχυδρομείων στην περιοχή μας, επικοινώνησα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωνσταντόπουλο Γεώργιο, όπου του εξέφρασα τον έντονο προβληματισμό μου για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα είχε μια τέτοια ενέργεια στην καθημερινή ζωή των κατοίκων της περιοχής.  Ταυτόχρονα ζήτησα την περαιτέρω ενίσχυση των συγκεκριμένων καταστημάτων έτσι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργίας τους.
Κατά την διάρκεια της συνομιλίας μας, η διοίκηση των ΕΛΤΑ ανέφερε πως γίνεται ένας νέος προγραμματισμός για την επόμενη μέρα των Ελληνικών Ταχυδρομείων και επεξεργάζονται σενάρια στα οποία δεν υφίσταται σχεδιασμός τερματισμού λειτουργίας κανενός ταχυδρομείου στην περιοχή μας. Επιπρόσθετα, γίνεται σημαντική προσπάθεια να εξευρεθεί το απαιτούμενο προσωπικό ώστε να επανδρωθούν τα καταστήματα και να συνεχίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο