“Διαβεβαιώσεις Ζαμπούκη ότι ο Φλοίσβος θα παραμείνει δημοτικός κινηματογράφος”

Συνάντηση της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο
Την αγάπη και το σεβασμό του για το έργο της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης εξέφρασε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με μέλη της, παρέχοντας παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι το σχέδιο της ΤΙΕΔΑ για εκμίσθωση του χώρου από ιδιώτη, μέσω διαγωνισμού, δεν θα υλοποιηθεί.
Σε ανακοίνωσή της, η ΚΛΑ αναφέρει τα εξής:
“Συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Γιάννη Ζαμπούκη είχε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου αντιπροσωπεία της ΚΛΑ αποτελούμενη από τη νυν πρόεδρο Σοφία Τερζούδη και τους διατελέσαντες στο παρελθόν προέδρους Κώστα Πανταζίδη, Μάκη Βλυσίδη, Κούλα Καφετζή και Βαγγέλη Μανωλόπουλο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Θεόδωρος Βουρδόλης και η σύμβουλος του Δημάρχου Μαρία Γιαννακίδου. Η συνάντηση – που ήταν προγραμματισμένη από καιρό μετά από πρόσκληση του Δημάρχου – έγινε σε φιλικό και γόνιμο κλίμα.
Εκ μέρους της ΚΛΑ εκφράστηκε ο προβληματισμός και η αντίθεση της στον ανακοινωθέντα σχεδιασμό της ΤΙΕΔΑ, ο οποίος θα μπορούσε να στερήσει από τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης από έναν χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δράσης. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αγάπη και το σεβασμό του για το έργο της Λέσχης και διαβεβαίωσε για ακόμα μία φορά ότι ο Φλοίσβος θα παραμείνει δημοτικός κινηματογράφος υπό τη διαχείριση της ΚΛΑ. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μέλη της ΚΛΑ δέχθηκαν την εν λόγω δέσμευση του δημάρχου η υλοποίηση της οποίας μετά και από την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων τυπικών διαδικασιών, θα διασφαλίσει τη συνέχιση της εύρυθμης και ποιοτικής λειτουργίας του δημοτικού θερινού κινηματογράφου.
Για το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος φύλαγε μια ευχάριστη έκπληξη και σε μια ευγενική χειρονομία έκοψε μια βασιλόπιττα με το λογότυπο της ΚΛΑ. Σε επόμενη συνάντηση θα συζητηθούν και άλλες κοινές δραστηριότητες’΄’.

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο