Μία βραδινή περιπέτεια με αίσιο τέλος
Μία βραδινή περιπέτεια με αίσιο τέλος έζησε χθες ένας αδέσποτος σκύλος στην Αλεξανδρούπολη. Το ζώο παγιδεύτηκε μέσα σε αγωγό ομβρίων στην περιοχή της Ηροδότου και συνεργείο της ΔΕΥΑΑ μαζί με εθελόντρια, κατάφεραν να το απεγκλωβίσουν.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Χαράλαμπος Μιχαηλίδης έγραψε στο προφίλ του στο facebook:
“Διασώσαμε μόλις τώρα τον μικρό μας φίλο, ο οποίος παγιδεύτηκε σε αγωγό ομβρίων (βρόχινων) υδάτων επί της οδού Παναγάθου και Ηροδότου γωνία .
Στα 100 μέτρα από το σημείο εκτελούνται έργα φυσικού αερίου και ο σκυλάκος έπεσε μέσα και εισχώρησε στον αγωγό .
Μετά από κλήση που είχαμε σπεύσαμε στο σημείο για την διάσωση του.
Ευχαριστώ πολύ την βάρδια του τμήματος Αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. όπου ξηλώσανε με μεγάλη δυσκολία το καπάκι του φρεατίου, καθώς επίσης και την φίλη μας Dora LaGàzzola η οποία το προσέγγισε και τελικά το έβγαλε έξω .
Οι μικροί μας φίλοι είναι ψυχούλες που χρειάζονται την βοήθεια μας, την φροντίδα μας και την προσοχή μας !
Τέλος καλό όλα καλά …”
Γιώτα
Μπράβο σου Δώρα! Άλλο ένα σκυλάκι σώθηκε χάρη σε σένα! Με την πολύτιμη συμβολή του συνεργείου της ΔΕΥΑΑ βέβαια!