Χάθηκε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση για την Αλεξανδρούπολη

Θεατής  η Αλεξανδρούπολη, χαμένα τα παιδιά μας 

Στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Ιουνίου η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 (παίδων) βόλεϊ, με τη συμμετοχή του ΜΓΣ Εθνικού. Η Αλεξανδρούπολη κατέθεσε αίτημα ανάληψης της διοργάνωσης του φάιναλ φορ προς την ΕΟΠΕ. Μάλιστα, σχεδόν … αναγγέλθηκε στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών – μαθητών του 3ου ΓΕΛ που κατέκτησαν το πανελλήνιο σχολικό. Έλα όμως που δεν προτιμήθηκε τελικά η «μάνα του βόλεϊ» Αλεξανδρούπολη, αλλά η Νέα Ερυθραία, έδρα του βασικού αντιπάλου των Εβριτών στη μάχη της κατάκτησης του πανελλήνιου πρωταθλήματος. ..

Τζάμπα, τα μνημόνια συνεργασίας με την Ομοσπονδία βόλεϊ που υπέγραψε ο Δήμος το 2019 μετά την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής, τζάμπα και η παρουσία του μέλους του  ΔΣ της ΕΟΠΕ (με την παράταξη του νυν προέδρου μάλιστα) , προέδρου της ΕΣΠΕΘρ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΜΓΣ Εθνικού Ειρ. Κεμανετζής.

Τζάμπα οι (ανούσιες προκαταβολικές όπως αποδείχθηκε) ευχαριστίες στους τοπικούς μας άρχοντες…

Κρίμα για τα όνειρα και τις προσδοκίες των νεαρών αθλητών μας να παλέψουν για μια μεγάλη διάκριση στην έδρα τους, στην πόλη τους. Η ουσία είναι ότι η Αλεξανδρούπολη βγαίνει εκτός του κάδρου ανάληψης αθλητικών διοργανώσεων, όπως τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε συνηθίσει… Κρίμα    ….

Γ.Π.

Η είδηση της ΕΟΠΕ 

Πανελλήνιο αγοριών Κ18: Στην Νέα Ερυθραία η τελική φάση. Το πρόγραμμα της μάχης των παίδων του Εθνικού    

Στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαϊτζής» στην Νέα Ερυθραία θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Ιουνίου η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 (παίδων).
Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων:
Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

17.00: ΑΟ Ιωνικός – ΜΓΣ Εθνικός
19.00: Πήγασος Πολίχνης – ΑΣ Πανερυθραϊκός

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022
17.00: ΑΟ Ιωνικός – Πήγασος Πολίχνης
19.00: ΜΓΣ Εθνικός – ΑΣ Πανερυθραϊκός

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022
12.00: Πήγασος Πολίχνης – ΜΓΣ Εθνικός
14.00: ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΟ Ιωνικός

0 Σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο