“Το ωραιότερο δώρο το έλαβα σήμερα!” Αυτό ήταν το σχόλιο του άκρως ικανοποιημένου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης και εορτάζοντα (ευχές και από εμάς για χρόνια πολλά και δημιουργικά) που συνόδευε την φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, στέλνοντας σε διάφορες κατευθύνσεις τις θερμές του ευχαριστίες.
Η φωτογραφία απεικόνιζε τον δήμαρχο να κρατά μια μακέτα, με το νέο κλειστό γυμναστήριο που, όπως έχει σχολιάσει, θέλει να πάρει «σάρκα και οστά».
Μια υπόθεση του ταλανίζει τον αθλητισμό και τα σωματεία της Αλεξανδρούπολης εδώ και χρόνια χωρίς ουσιαστική εξέλιξη και με τις ανάγκες να είναι μεγάλες για αθλητικές υποδομές.
Η μελέτη για το νέο κλειστό γυμναστήριο, προβλέπει εγκατάσταση 1000 – 1500 θεατών στην περιοχή του κολυμβητηρίου «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης»,
προϋπολογισμό κοντά στα 7 εκ ευρώ με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού να είναι ήδη εξασφαλισμένο.
Γ.Π.